counter

Ντόρα Κουτροκόη: "Δεν θέλω να θυμάμαι τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ, δοκιμάστηκαν τα όριά μου"

Ντόρα Κουτροκόη: "Δεν θέλω να θυμάμαι τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ, δοκιμάστηκαν τα όριά μου"
Ντόρα Κουτροκόη: "Δεν θέλω να θυμάμαι τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ, δοκιμάστηκαν τα όριά μου"

Μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα παραχώρησε η Ντόρα Κουτροκόη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ και το σοβαρό χειρουργείο που έκανε, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη φωνή της για 40 μέρες.

Όσα είπε η Ντόρα Κουτροκόη

Αρχικά, η Ντόρα Κουτροκόη είπε: «Περνάω πολύ καλά, ήθελα πάντα να πετύχω τον στόχο μου και να πάω στη ζώνη 10 με 1. Ήμουν πάντα πρωί, αξημέρωτα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Είναι μία ωραία προσπάθεια που κάνουμε με τον Νίκο Υποφάντη στο Action 24. Στην εκπομπή μου αρέσουν περισσότερο τα πολιτικά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο στο Action 24, μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ. Μπήκα κι έκανα μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, γιατί είχα πάρα πολλά προβλήματα. Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι σε 15 ημέρες θα είμαι περδίκι και θα μπορώ να κάνω κανονικά την εκπομπή. Ήμουν σε αφωνία και χρειάστηκε να πάω για λογοθεραπεία και να κάνω μαθήματα φωνητικής. Απέτυχε η επέμβαση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Διαβάστε επίσης: H Ντόρα Κουτροκόη για την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ- “Η διαφωνία μου ήταν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση”

Έχασα τη φωνή μου για 40 ημέρες και δε μπορούσα να μιλήσω ούτε για τα απλά. Αφαίρεσαν περισσότερη βλεννογόνο από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η φωνή να μη μπορεί να βγει. Υπήρξε και ο κίνδυνος να μη ξεκινούσα ούτε τον Μάιο στο Action 24”».

Όταν η Ντόρα Κουτροκόη ρωτήθηκε για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Οι συμπαρουσιαστές μου, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν με πήραν τηλέφωνο. Είμαι από το ’98 σε αυτήν την δουλειά, ίσως είναι το μόνο κομμάτι αυτής της δουλειάς που δεν θυμάμαι. Και να το θυμόμουν, δεν θα ήθελα να το θυμάμαι. Δεν είχα ποτέ απάντηση για το τι έφταιξε. Η κουβέντα που μου είχε πει η επικεφαλής ήταν ότι “τελικά τα τρία άτομα δεν μας βγήκαν”. Μετά τον ΣΚΑΪ, φοβήθηκα ότι θα μείνω εκτός. Δε νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δοκιμάστηκαν πολύ τα όριά μου».

Κλείνοντας, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της εδώ και κάποιο διάστημα. «Είμαι μόνη κατ΄ επιλογήν» εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR