counter

Επέστρεψε στο "Πρωινό ΑΝΤ1" και κέρασε ξεροτήγανα για τον γάμο της!

Επέστρεψε στο "Πρωινό ΑΝΤ1" και κέρασε ξεροτήγανα για τον γάμο της!
Επέστρεψε στο "Πρωινό ΑΝΤ1" και κέρασε ξεροτήγανα για τον γάμο της!

Ντόρα Κουτροκόη
Απο τη Δήμητρα Δάρδα

Εντυπωσιακή, ανανεωμένη, ευδιάθετη και… παντρεμένη, επέστρεψε σήμερα το πρωί, η Ντόρα Κουτροκόη! Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1" είπε το πρώτο καλημέρα χαμογελαστή και ιδιαίτερα όμορφη, δηλώνοντας πως βρίσκεται ακόμα σε… "mood" γάμου!

"Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές" είπε on air. "Περάσαμε πολύ ωραία. Ήταν καλή επιλογή να πάμε στην Κρήτη να παντρευτούμε. Ήταν μοναδικά γιατί είχαμε κοντά μας φίλους και συγγενείς. Ήταν δίπλα μας όσοι θέλαμε να είναι κοντά μας! Σας έφερα ξεροτήγανα για όσους δεν ήσασταν εκεί. Κρητικός γάμος χωρίς ξεροτήγανα δεν γίνεται"…!

Ο συμπαρουσιαστής της Νίκος Ρογκάκος, που δεν παρευρέθηκε στο γάμο της, αφού είχε την παρουσίαση της εκπομπής, τίμησε το παραδοσιακό γλυκό και της ευχήθηκε για το γάμο της!

Ο παραμυθένιος γάμος της Ντόρας Κουτροκόη με τον αγαπημένο της Μανώλη Λουπασάκη, έγινε στις αρχές του Σεπτέμβρη, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Παλαιοχώρα Χανίων. Στην τελετή, παρευρέθηκαν εκατοντάδες συγγενείς  και φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και ο Γιώργος Παπαδάκης!

Το ζευγάρι, μετά το γάμο, έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Ελούντα και η επιστροφή στα στούντιο, βρήκε την Ντόρα Κουτροκόη εν μέσω καυτών πολιτικών εξελίξεων!

Ευχές στον αέρα της εκπομπής δέχτηκε η δημοσιογράφος και από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που την ευχαρίστησε για την πρόσκληση και της έδωσε τις καλύτερες ευχές του! "Σ ευχαριστώ! 'Ελαβα την μπομπονιέρα και μου άρεσε πολύ"!

Λίγα λεπτά, πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Νίκος Ρογκάκος, αστειεύτηκε με την Ντόρα Κουτροκόη, λέγοντας της: "προσγειώθηκες λίγο απότομα από το γάμο, με τις έντονες αντιπαραθέσεις που είχαμε στην εκπομπή"  και εκείνη χαμογέλασε!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR