counter

Ντίνα Μιχαηλίδου: Αυτός είναι ο πασίγνωστος πατέρας της

Ντίνα Μιχαηλίδου: Αυτός είναι ο πασίγνωστος πατέρας της
Ντίνα Μιχαηλίδου: Αυτός είναι ο πασίγνωστος πατέρας της

Την Ντίνα Μιχαηλίδου την παρακολουθούμε φέτος μέσα από την δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», όπου υποδύεται την Ειρήνη Ροδίτη και έχει γοητεύσει το κοινό. Αν και η ίδια, έχει μια μεγάλη πορεία στην τηλεόραση (και όχι μόνο), λίγοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, όπως το ποιος είναι ο πασίγνωστος πατέρας της.

Ντίνα Μιχαηλίδου: Αυτός είναι ο πασίγνωστος πατέρας της

Η Ντίνα Μιχαηλίδου είναι κόρη του γνωστού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και θεατρικού συγγραφέα Γιώργου Μιχαηλίδη. Η ίδια μάλιστα έχει μεγάλη αδυναμία στους γονεις της και ο πατέρας της είναι πολύ περήφανος για την μακρόχρονη πορεία της κόρης του. Αξίζει μάλιστα να σου πούμε ότι η Ντίνα Μιχαηλίδου από μικρή ηλικία ήθελε να γίνει αρχαιολόγος, όμως ο πατέρας την προέτρεψε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Διαβάστε επίσης: Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Ο λόγος που έχει 2 επίθετα, οι σπουδές και ο πρωταγωνιστικός ρόλος

«Εγώ ήθελα να γίνω αρχαιολόγος. Αλλά ήμουν πολύ ερωτευμένη και δεν πέρασα στις εξετάσεις του πανεπιστημίου. Έτσι, όταν ο πατέρας μου μού πρότεινε να δώσω εξετάσεις στη Δραματική Σχολή, είναι η στιγμή που αρχίζει η ζωή μου. Στα μαθήματα που ξεκίνησα μαζί του, ανακάλυψε πως έχω ταλέντο, έτσι έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό, πέρασα κι από τότε έως σήμερα συνεχίζεται αυτή η μεγάλη πορεία», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της.

Τελικά η επιλογή της ήταν παραπάνω από σωστή, αφού η Ντίνα Μιχαηλίδου διακρίθηκε για το ρόλο της στην ταινία «Έλα να σου πω…» της Κατερίνας Φιλιώτου, με 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στο διεθνές τμήμα του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας, 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στο Monte Cantini της Ιταλία, 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Sienna Ιταλίας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR