counter

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Ο λόγος που έχει 2 επίθετα, οι σπουδές και ο πρωταγωνιστικός ρόλος

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Ο λόγος που έχει 2 επίθετα, οι σπουδές και ο πρωταγωνιστικός ρόλος
Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Ο λόγος που έχει 2 επίθετα, οι σπουδές και ο πρωταγωνιστικός ρόλος

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Δευτέρας, 20/9 οι «Παγιδευμένοι» και από το καστ ξεχώρισε η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ. Το κοινό, θέλει να μάθει τα πάντα για την ηθοποιό και αναζητήσεις για τα δύο επίθετα, το Instagram και όλο το βιογραφικό της είναι αρκετά υψηλές. Πάμε να δούμε λοιπόν όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνη.

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Η καταγωγή, οι σπουδές και ο λόγος που έχει δύο επίθετα

  • Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ γεννήθηκε το 1994 στον Πειραιά και έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. 
  • Η 28χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «Παγιδευμένων».
  • Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο κι έχει κάνει σπουδές στο Actors Center.

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Οι σειρές και οι ταινίες

Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ έχει μια αξιοσημείωτη πορεία στο θέατρο και το κινητομαγράφο, και δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Lacrimosa ή το Απέπρωτο (2016), Πόθοι κάτω από τις λεύκες (2017).Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Ελεύθερο Θέμα (2018).

Διαβάστε επίσης: Οι Παγιδευμένοι: Πρεμιέρα για την σειρά του ΑΝΤ1 – Αποθέωσε το twitter τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Το Instagram της

Στο Instagram, η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ έχει ένα εντυπωσιακό προφίλ, με αρκετές και «προσεγμένες» φωτογραφίες. Μετράει μάλιστα ήδη πάνω από 2.500 ακόλουθους.

 

 

 

 

 

 

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά “Παγιδευμένοι”

Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ, υποδύεται στην σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» την δικηγόρο Άννα Ροδίτη, στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Όσο για την υπόθεση της σειράς; 

Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός Εισαγγελέα.

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους.

Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων.

Κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει η αλήθεια και πόση οδύνη μπορεί να κρύβει μέσα της;

H δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023, και θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη). 

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR