counter

Ντέπυ Γκολεμά: Η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ντέπυ Γκολεμά: Η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη
Ντέπυ Γκολεμά: Η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ντέπυ Γκολεμά  Η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Οι αγωγές και οι μηνύσεις στην χώρα μας καλά κρατούν.  Η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ντέπυ Γκολεμά ξεκίνησε προ λίγων ημερών και από ότι φαίνεται θα διαρκέσει καιρό.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ που προσομοίασε την Ελλάδα με την Ουκρανία σε περίπτωση χρεοκοπίας, ισχυριζόμενος ότι φίλος τού στην Ουκρανία του είπε ότι στο καθεστώς της πτώχευσης κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες... Τότε η Ντέπυ Γκολεμά του απάντησε και μάλιστα η αντίδραση της ήταν εκρηκτική αφού αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη αποκάλεσε «σίχαμα», «καθίκι» και «κατακάθι».

Ο ίδιος προχώρησε σε αγωγή εις βάρους της τηλεκριτικού και η απάντηση της ήρθε μέσω των social media και συγκεκριμένα από τον λογαριασμό της στο facebook όπου χαρακτηριστικά έγραψε: «Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ : στην αγωγή εγώ δεν έχω τίποτα να μου πάρει …ούτε σε οφσορ  ,ούτε χρήματα σε κανένα λογαριασμό με κωδικό… ούτε κανένας συγγενής μου έχει τίποτα στην τράπεζα ..για λογαριασμό μου.. και αν ξεκαθάρισα ότι πάνω στα νεύρα μου τον αποκάλεσα με αυτόν τον τρόπο …ήταν η απάντηση σ αυτό που ξεκαθάρισε αυτός ότι "δεν εννοούσε αυτό που έλεγε"… θεωρώ ότι όχι μόνο με πρόσβαλε αποκαλώντας με πόρνη αλλά πρόσβαλε και ολόκληρο τον ελληνικό λαό… άνδρες και γυναίκες .Μήνυση θα καταθέσω κι εγώ… αγωγή όχι … γιατί δεν θέλω να στερήσω απ τα παιδιά του …αυτά που θα ζητούσα. Υ.Γ ..αν κάποιος άλλος από όσους άκουσαν τις δηλώσεις του ...έχει προσβληθεί ….ο ίδιος ή η οικογένεια του .......επειδή φτάνουν πια οι εκβιασμοί και οι φοβέρες ……καλοδεχούμενος..»

Όπως όλα δείχνουν η κόντρα που μόλις ξέσπασε μεταξύ της Ντέπυς Γκολεμά και του Άδωνι Γεωργιάδη θα λυθεί μέσω της δικαστικής οδού. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR