counter

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ έγινε πατέρας & τα όσα λέει για την πατρότητα θα σε συγκινήσουν

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ έγινε πατέρας & τα όσα λέει για την πατρότητα θα σε συγκινήσουν
Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ έγινε πατέρας & τα όσα λέει για την πατρότητα θα σε συγκινήσουν

O Ντάνιελ Ράντκλιφ λατρεύει το γεγονός ότι έγινε πατέρας, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του σε συνέντευξη που έδωσε στο E! News. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το "Χάρι Πότερ" μίλησε για τη ζωή του ως γονέας μετά από την απόκτηση του γιου του με τη σύντροφό του Έριν Νταρκ την άνοιξη.

"Είναι υπέροχο, είναι καταπληκτικό", είπε ο ηθοποιός για την πατρότητα. "Υπάρχει μια σύντομη και μια αναλυτική απάντηση γι' αυτό. Και η σύντομη απάντηση είναι ότι είναι φοβερό και είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ".

Διαβάστε επίσης: Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ αποχαιρετά τον Ντάμπλντορ - "Ήταν χαζός, ασεβής και ξεκαρδιστικός"

Και πρόσθεσε, "είναι ειλικρινά τρομακτικό να φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο για τον οποίο νοιάζομαι τόσο πολύ".

Με την σύντροφό του

Ο ηθοποιός συνέχισε εξηγώντας ότι όλα όσα κάνει ο γιος του θα επηρεάσουν το πώς ο ίδιος θα αισθάνεται "για τη [δική μου] ζωή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Έτσι, ξέρετε, αυτό είναι τρομακτικό". Όσο για το πώς τα πάει με τον ύπνο; Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα! "Δεν υπάρχει καμία σχέση με το τι χρειαζόμαστε για ύπνο εμείς ως ενήλικες και ένα μωρό",, είπε στο E! "Όσο λιγότερο κοιμάμαι, τόσο περισσότερο κοιμάμαι τη νύχτα. Αλλά όσο λιγότερο κοιμούνται τα μωρά, τόσο λιγότερο κοιμούνται και τη νύχτα! Και όσο περισσότερο κοιμούνται, τόσο καλύτερα κοιμούνται! Δεν έχει νόημα, αλλά προφανώς είναι το πώς λειτουργούν", ανέφερε. 

"Το γεγονός ότι υπάρχει ένα πλάσμα στον κόσμο που μπορεί να σου χαρίσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής σου, και μετά ξυπνάς το πρωί και πηγαίνεις κοντά τους και γυρίζουν και χαμογελούν και μετά κάπως σκέφτεσαι «Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που μόλις έκανες» "Αυτό είναι πολύ ωραίο", υπογράμμισε ο ηθοποιός. 

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR