counter

Νταλάρας για Ρουβά: "Του είχα πει να προσέξει γιατί θα μείνουν η φούστα, οι συνομιλίες με τον Ψινάκη και η τούμπα"

Νταλάρας για Ρουβά: "Του είχα πει να προσέξει γιατί θα μείνουν η φούστα, οι συνομιλίες με τον Ψινάκη και η τούμπα"
Νταλάρας για Ρουβά: "Του είχα πει να προσέξει γιατί θα μείνουν η φούστα, οι συνομιλίες με τον Ψινάκη και η τούμπα"

Η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στους νέους καλλιτέχνες και στις διαφημίσεις που κάνουν.

Δείτε ΕΔΩ! όσα είπε ο Γιώργoς Νταλάρας.

Η εκπομπή “Ακόμη Δεν είδες τίποτα” και ο Πάνος Κατσαρίδης επικοινώνησαν με τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος απάντησε για τα σχόλια που έγιναν μετά τα όσα δήλωσε.

Όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας

«Φυσικά δεν είχα υπόψιν μου ότι λέγοντας κάποια σχόλια θα γίνει αυτό και μάλιστα όχι τώρα, περιστασιακά σχολιάζω το περιβάλλον μας γύρω από το τραγούδι. Όλη μου η ζωή είναι μια αγωνία για το τι ακριβώς σημαίνει τραγουδιστής και τι τραγούδι στη χώρα μας. Για εμένα καλός τραγουδιστής είναι πρώτα απ’ όλα αυτός που έχει καλή φωνή.

Καλή φωνή σίγουρα έχουν ο Ρέμος, ο Βέρτης, ο Οικονομόπουλος, ο Αργυρός. Αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ και τους ξεχωρίζω. Άλλο πράγμα είναι να τραγουδάς και να έχεις καλή φωνή και άλλο να τραγουδάς αξιόλογα τραγούδια. Υπάρχουν πολλοί καλλίφωνοι τραγουδιστές που δεν τραγουδούν αξιόλογα τραγούδια.

Δεν θα σχολιάσω τι λέει ο καθένας, ο καθένας κάνει αξιολογικές κρίσεις και κρίνεται είτε είναι ραδιοφωνικός παραγωγός είτε τηλεοπτική περσόνα είτε είναι δημοσιογράφος. Εγώ κρίνομαι για αυτό που είμαι και τι κάνω. Έχω βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της μουσικής και δεν υπάρχει περίπτωση να τον κατεβάσω. Γι’ αυτό τον λόγο αυτά που λέω φαίνονται περίεργα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ανάλογα τη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει. Αν κάποιος μουσικός ή τραγουδιστής αποφασίσει να αλλάξει δουλειά είναι σαφές ότι δεν θα τον κρίνω και δεν θα ασχοληθώ μαζί του.

Σε κάποιες διαφημίσεις στις στάσεις είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια. Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

Ακόμη, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είχε συμβουλέψει τον Σάκη Ρουβά: «Όταν είχε βγει ο Σάκης Ρουβάς να τραγουδήσει, κάποια στιγμή συναντηθήκαμε στην εταιρεία και του μίλησα σαν αδελφός. Του είχα πει να προσέξει γιατί θα μείνουν πολύ λίγα πράγματα όπως οι φούστες, οι συνομιλίες με τον Ηλία Ψινάκη και η τούμπα. Να προσπαθήσει να εμβαθύνει στη μουσική».

«Μου αρέσει που λέγεται ότι ο Νταλάρας είναι παλαιάς κοπής, γιατί έτσι είμαι. Τα εμπιστεύομαι αυτά μέχρι να βρω κάτι πιο αξιόλογο να με κερδίσει», κατέληξε ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR