counter

Νόνη Δούνια: Η αντίδρασή της όταν δεν εκλέχθηκε στις βουλευτικές εκλογές

Νόνη Δούνια: Η αντίδρασή της όταν δεν εκλέχθηκε στις βουλευτικές εκλογές
Νόνη Δούνια: Η αντίδρασή της όταν δεν εκλέχθηκε στις βουλευτικές εκλογές

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε η Νόνη Δούνια. Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική, την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, αλλά αποκάλυψε την αντίδραση που είχε όταν δεν εκλέχθηκε στις βουλευτικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης! Ακόμα δεν είδες τίποτα: Το on air σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές

«Μετά τη θητεία μου στη Βουλή σκεφτόμουν κάθε βραδύ αν έχω βοηθήσει έστω και έναν άνθρωπο με κάποιον τρόπο. Όταν δεν εκλέχθηκα στις βουλευτικές εκλογές, το διαχειρίστηκα με πάρα πολύ κλάμα, όπως όλοι οι κανονικοί άνθρωποι. Έχω δεχτεί και παρενόχληση και ψυχολογική κακοποίηση στο παρελθόν. Έχω απορριφθεί πάρα πολλές φορές στη ζωή μου και μετά μου άνοιξαν άλλες πόρτες.

Αν όλα πάνε καλά και βρεθώ στην Ευρωβουλή, θέλω να ασχοληθώ με όλα τα κοινωνικά ζητήματα. Με ενδιαφέρει πολύ η θέση της γυναίκας στη χώρα μας και η νέα γενιά. Δεν έχω κανένα θέμα με καμία κριτική κανενός, θα συνεργαζόμουν με όλους, ακόμα και με τον Δημήτρη Παπανώτα», είπε μεταξύ άλλων η Νόνη Δούνια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Νόνη Δούνια για την πολιτική (μετά το 5ο λεπτό):

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR