counter

Nomads-Μαδαγασκάρη:Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε οικειοθελώς

Nomads-Μαδαγασκάρη:Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε οικειοθελώς
Nomads-Μαδαγασκάρη:Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε οικειοθελώς

Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο του Nomads. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε για δεύτερη φορά πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας.

Άφωνος έμεινε τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι συμπαίκτες της, ωστόσο η ίδια είπε χαρακτηριστικά όταν πήρε τον λόγο: "Δεν ήθελα να εγκαταλείψω δεν ήθελα να με ρίξει όλη αυτή η ψυχολογική πίεση δεν ήθελα να στενοχωρήσω τον άνθρωπο μου, όλα αυτά ήταν λίγο περίεργα αυτές τις τρεις εβδομάδες. Όπως σου είχα πει ότι είχα αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου το είδα πάλι να συμβαίνει αυτή την εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα ούρλιαζα φώναζα... έγιναν πράγματα που δεν ήμουν εγώ, ήθελα να δείξω ότι είμαι καλά αλλά δεν ήμουν καλά".

Στην συνέχεια μάλιστα μίλησε και για ένα περιστατικό που την ξάφνιασε και καθόρισε αυτήν της την απόφαση: "Είδα πράγματα τα οποία με στενοχώρησαν πάρα πολύ, από άτομα που δεν το περίμενα. Αν έχουμε να πούμε κάτι καλύτερα να πηγαίνουμε ευθέως και να το λέμε. Είδα έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει όταν έπεσε κάτω ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Αυτό δεν είμαι εγώ".

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κλείνοντας είπε πως ο βασικός λόγος που επιθυμεί να αποχωρήσει, είναι η ανάγκη της να βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο της και πίσω στην Ελλάδα. Η παίκτρια των "Επίλεκτων" αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR