counter

Νίκος Συρίγος: Το διαζύγιο, η οικογένεια και η εκπομπή με την Σίσσυ Χρηστίδου

Νίκος Συρίγος: Το διαζύγιο, η οικογένεια και η εκπομπή με την Σίσσυ Χρηστίδου
Νίκος Συρίγος: Το διαζύγιο, η οικογένεια και η εκπομπή με την Σίσσυ Χρηστίδου

Σε σχέση φαίνεται πως είναι ο Νίκος Συρίγος και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Ο δημοσιογράφος, έχει μια αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης και φυσικά, οι αναζητήσεις σχετικά με το βιογραφικό είναι εξαιρετικά συχνές.  Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον! 

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz! Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Νίκος Συρίγος: Η συμμετοχή στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου και το βιογραφικό του

Το Νίκο Συρίγο τον βλέπουμε την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι», στο Mega. Ο δημοσιογράφος, έχει μιλήσει για τις κόρες του, αναφέροντας: "Τις αγαπώ πολύ. Η Εύα, που είναι 21 ετών, είναι κόρη της πρώην γυναίκας μου από τον πρώτο της γάμο με έναν Ολλανδό. Εγώ την έχω όμως από 13 μηνών και την έχω φέρει 21 χρόνων. Τη μεγάλωσα και τη σπουδάζω. Έχω λοιπόν δύο κορίτσια. Απλά τη μία την έκανα εγώ και την άλλη τη βρήκα έτοιμη 13 μηνών". Ο Νίκος Συρίγος σε συνέντευξη του στο «ΟΚ» έχει μιλήσει για τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγο του, το οποίο και ο ίδιος χαρακτήρισε ως την πιο δύσκολη στιγμή του.

"Έχει περάσει ενάμισης χρόνος. Θεωρώ ότι για να είσαι καλός πατέρας πρέπει να είσαι ευαίσθητος. Από την άλλη, για να περνάς καλά ενώ έχεις χωρίσει πρέπει να είσαι αναίσθητος. Εγώ λοιπόν με τις κόρες μου είμαι άπειρα ευαίσθητος. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει τύχει να διαχειριστώ και, πίστεψέ με, δεν ήταν εύκολη η ζωή μου. Έχω μια μάνα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας είκοσι πέντε χρόνια και δίνει τη μάχη της μέρα με τη μέρα. Είχαμε ζόρικα προβλήματα ως οικογένεια γενικά. Η διαχείριση όμως που έπρεπε να κάνω συνειδητοποιώντας ότι δεν θα βάζω τις κόρες μου για ύπνο το βράδυ και δεν θα ξυπνάμε μαζί είναι ό,τι πιο οδυνηρό έχω ζήσει.", τόνισε ο Νίκος Συρίγος.

Από πολύ μικρός ήξερε τι θα γίνει... "όταν μεγαλώσει" αφού στο Δημοτικό κέρδισε το πρώτο βραβείο που κέρδισε σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό έκθεσης με θέμα την αποταμίευση! "πό αυτή την έκθεση μου έμειναν πέντε χιλιάδες δραχμές που έβαζε το κράτος στην τράπεζα και δεν μου έμεινε καθόλου η αποταμίευση. Είμαι πάρα πολύ σπάταλος. Με το που έγινα 18, έβγαλα τα χρήματα και πήγαμε για φαγητό με τους φίλους μου» διηγείται, για να προσθέσει αμέσως μετά: «Εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχα μια μπάλα στα χέρια ή τα πόδια και ακουστικά στα αυτιά. Αγαπάω πολύ τον αθλητισμό, τη μουσική και τις γυναίκες. Αυτοί είναι οι τρεις άξονες της ζωής μου. Δεν κρύβομαι", ανέφερε ο ίδιος. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR