counter

Νίκος Πολυδερόπουλος : Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον χαμό του αδελφού του

Νίκος Πολυδερόπουλος : Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον χαμό του αδελφού του
Νίκος Πολυδερόπουλος : Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον χαμό του αδελφού του

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η οικογένεια του, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του ηθοποιού, Παντελής.

Ο Παντελής Πολυδερόπουλος ήταν 28 ετών και δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας. Ο ίδιος πέθανε μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ την Παραμονή Χριστουγέννων δούλευε κανονικά. 

Η κηδεία του έγινε στις 26 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι Αχαΐας, στο χωριό από το οποίο κατάγεται η οικογένειά του.

Η σχέση του Νίκου Πολυδερόπουλου με τα τρία του αδέρφια, Πάρη, Παναγιώτη και Παντελή ήταν πολύ στενή.

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί.

Όταν έφτασε είπε "ήρθα, έφερα το δώρο" και έπεσε. Και από τότε τελειώσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπονές κτλ... ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα. Περιμένουμε. Θα καθυστερήσει λίγο, αλλά προς ανακοπή... Αυτό! Σταμάτησε η καρδούλα του. Τις προηγούμενες μέρες είχε κρύωμα και πονόλαιμο. Δεν είχε πυρετό.

Πήγε στο νοσοκομείο και του είπαν ότι είναι μια χαρά, να πάρει ένα σπρέι. Ούτε αντιβίωση, ούτε μια εξέταση αίματος, ούτε ακροαστικά. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει "καλά ούτε να μ' ακούσουν μήπως είναι κάτι". Αν τον είχαν εξετάσει μπορεί να είχαμε προλάβει κάτι. Πήγε στον Άγιο Ανδρέα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Πολυδερόπουλου για τον θάνατο του αδελφού του.

Δείτε επίσης! Νίκος Πολυδερόπουλος: Επέστρεψε στο θέατρο μετά τον θάνατο του αδερφού του (Βίντεο)

Η ανάρτηση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά τον θάνατο του αδελφού του

Σήμερα 15 Ιανουαρίου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά τον θάνατο του αδελφού του έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία από την επίσκεψη που έκανε στο Άγιον Όρος. 

Να σημειώσουμε, πως ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένας άνθρωπος κοντά στην εκκλησία και έχει επισκεφτεί πολλές φορές το Άγιον Όρος για να προσκυνήσει.

Νίκος Πολυδερόπουλος - Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR