counter

Νίκος Οικονομόπουλος: Το διαζύγιο των γονιών του, ο ψυχολόγος και οι δηλώσεις Νταλάρα! "Το τραύμα παραμένει"

Νίκος Οικονομόπουλος: Το διαζύγιο των γονιών του, ο ψυχολόγος και οι δηλώσεις Νταλάρα! "Το τραύμα παραμένει"
Νίκος Οικονομόπουλος: Το διαζύγιο των γονιών του, ο ψυχολόγος και οι δηλώσεις Νταλάρα! "Το τραύμα παραμένει"

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο "Κοσμοράδιο 95,1" και στον Τάσο Ριζόπουλο.

Μέσα σε όλα ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα, στην ψυχοθεραπεία, στις τρικλοποδιές στη δουλειά του αλλά και στον χωρισμό των γονιών του.

Όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην συνέντευξή του

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, άσχετα αν είπε για εμένα καλά, και κακά λόγια να έλεγε δεν πρέπει να διαχωρίσουμε τον άνθρωπο από τον καλλιτέχνη; Απαγορεύεται δηλαδή ο Γιώργος Νταλάρας να έχει άποψη; Κάποιοι θα τη δεχτούν κάποιοι όχι. Δηλαδή εμένα με αγαπάνε όλοι; Όχι», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος για τον Γιώργο Νταλάρα και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Εγώ με τον πνευματικό μου έχω μια σχέση πραγματική, αγάπη. Δεν έχουμε δοσοληψίες όπως με τον ψυχολόγο. Έχω πάει και σε ψυχολόγο και δεν είναι κακό».

«Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει κάποιος κακό. Τρικλοποδιές στις δουλειές υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Μπορεί να συμβεί και καθημερινά, το προσπερνάω και μένω στον στόχο μου, δεν στέκομαι σε αυτό», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε επίσης - Ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: "Ό,τι είπα, ισχύει, δεν αλλάζω άποψη"

Παράλληλα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου όταν με ρωτάνε για τα παιδικά μου χρόνια. Το πρώτο παιδί είναι που χώρισαν οι γονείς του; Βέβαια και με στιγμάτισε. Οι σχέσεις μου μία χαρά είναι. Το τραύμα των παιδιών είτε χωρίσουν οι γονείς τους είτε τους χάσουν για κάποιο λόγο παραμένει. Δεν είναι κάτι που σβήνει. Στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε, αλλά είναι λογικό να μην ξεχνάμε. Εκτός αν πάθουμε αμνησία και έχουμε ξεχάσει τι συνέβη στην προηγούμενή μας ζωή. Εγώ δεν ξεχνώ, αλλά συγχωρώ. Και εγώ έχω κάνει κάποια λάθη, δεν θα πρέπει να με συγχωρέσουν κάποιοι άνθρωποι; Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να είμαστε πιο καλοπροαίρετοι απέναντι στους άλλους».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR