counter

Νίκος Μποτόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα ο Δημήτρης από τους “Δύο Ξένους”

Νίκος Μποτόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα ο Δημήτρης από τους “Δύο Ξένους”
Νίκος Μποτόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα ο Δημήτρης από τους “Δύο Ξένους”

Οι “Δύο Ξένοι” είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και ακόμα και σήμερα οι επαναλήψεις των επεισοδίων καταφέρνουν και κάνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που ξεχώρισαν ήταν ο Δημήτρης, τον οποίο ενσάρκωσε ο Νίκος Μποτόπουλος.

Ο Δημήτρης, ήταν ο γόης μαθητής του Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος) στη σχολή υποκριτικής και φλέρταρε έντονα την Ντένη (Ντίνα Κώνστα).

Δείτε επίσης - Δύο ξένοι: Η “Ντένη Μαρκορά” επέστρεψε τηλεοπτικά λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα- Συγκίνηση στο Twitter

Μετά το τέλος της σειράς ο Νίκος Μποτόπουλος έπαιξε και σε άλλες σειρές όπως στην «Πάτρα –Βενετία», στην «Παλίρροια», στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», «Η αγάπη ήρθε από μακριά», «Ιδιαίτερα για κλάματα» και «Φιλοδοξίες», ενώ έπαιξε και στην ταινία «Αριάδνη».

Ο Νίκος Μποτόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως είδαμε στα social media περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Μήλο μαζί με το σκάφος του.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram ο Νίκος Μποτόπουλος παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας, 23 χρόνια μετά το τέλος των “Δύο Ξένων”.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Νίκος Μποτόπουλος:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR