counter

Νίκος Μπάρτζης: Η παίκτρια του "Survivor" που έκανε unfollow μετά την αποχώρησή του

Νίκος Μπάρτζης: Η παίκτρια του "Survivor" που έκανε unfollow μετά την αποχώρησή του
Νίκος Μπάρτζης: Η παίκτρια του "Survivor" που έκανε unfollow μετά την αποχώρησή του

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, o Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στην Ελλάδα και έτυχε αποθεωτικής αποδοχής τόσο στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και στο χωριό του στην Κορινθία.

Ο 26χρονος αγρότης, που με την πρώτη ευκαιρία συναντήθηκε με τον κολλητό του James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη, λαμβάνει καθημερινά την αγάπη του κόσμου, τόσο από κοντά, όσο και μέσα από τα social media.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Νίκος Μπάρτζης, που είναι και πάλι ενεργός στο Instagram, αποφάσισε να κάνει unfollow από το Instagram μια πρώην συμπαίκτρια του. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω συγγνώμη από την Ελευθερία. Ακόμη περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη. Η Ελευθερία προσπαθούσε να με βγάλει ψεύτη. Αν είναι δυνατόν που θέλει και συγγνώμη» είχε πει χαρακτηριστικά μετά την αποχώρησή του από το Survivor o Νίκος Μπάρτζης, αναφερόμενος στην Ελευθερία Ελευθερίου, δείχνοντας έτσι πως δεν είχε και την καλύτερη γνώμη για εκείνη.

Από την άλλη ο Παύλος Γαλακτερός που βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής του Open, επιβεβαίωσε το unfollow του Νίκου Μπάρτζη, καθώς, όπως είπε, ο αγρότης του είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του, όταν οι δυο τους ήταν ακόμη στο Survivor.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR