counter

Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές μήνυμα μετά το φινάλε του "Καλό Μεσημεράκι"

Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές μήνυμα μετά το φινάλε του "Καλό Μεσημεράκι"
Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές μήνυμα μετά το φινάλε του "Καλό Μεσημεράκι"

Με μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά το οριστικό φινάλε του «Καλό Μεσημεράκι» και παράλληλα να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ομάδα του, αλλά και στον κόσμο που τον στήριξε τόσα χρόνια.

Θυμίζουμε πως στο τελευταίο «Καλό Μεσημεράκι» που προβλήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου κράτησε περίπου 4,5 ώρες ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς. Και όπως το σκεφτόμουν, συνειδητοποίησα ότι τους αποφεύγω.. Αλλά να που ήρθε η στιγμή να αποφασίσω εγώ να αποχαιρετήσω μια συνθήκη μαγική, μια συνθήκη που την βρίσκεις στο μυαλό ενός μικρού παιδιού.. Ένα ατελείωτο παιχνίδι με τους φίλους του, ένα πάρτι καθημερινό.. Συνέβη.. Και είναι πολύ μεγάλη η χαρά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια..

Διαβάστε επίσης: Γρηγoρης Aρναούτογλου: Εισέβαλε στο "Kαλό Mεσημεράκι" και έλυσε τις διαφορές του με τον Νίκo Mουτσινά

Οι κύκλοι κλείνουν…δεν λέω και κάτι καινούργιο, αλλά αυτός ο κύκλος ήταν τόσο διαφορετικός. Ήταν μια πίστα εξέλιξης. Ήταν η απόλυτη αίσθηση του συνόλου. Είμασταν από την αρχή μια ομάδα που χωρίς να το ξέρει ήθελε το ίδιο.. Να κάνει πλάκα με τα αδιάφορα σημαντικά της πραγματικότητας μας..

Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με όλους σας, που ακούσατε τις ιδέες μου, που κάνατε τα αδύνατα δυνατά να γίνουν οι επιθυμίες μου πραγματικότητα, που με φροντίσατε σαν να ήμουν δικός σας άνθρωπος και μου δώσατε τόση αγάπη..

Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου, νιώθω σαν να έχω αφήσει ένα κομμάτι μου πίσω τώρα που τελείωσε αυτή η εκπομπή, αλλά το ξέρω καλά, ότι αν δεν κάνεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο στην ζωή σου… Ευγνώμων και ευτυχισμένος που βιώσαμε μαζί αυτήν την εμπειρία..

Όσο για όλους εσάς που μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια, το ευχαριστώ μου φαίνεται λίγο γιατί χωρίς να το γνωρίζετε, κάνατε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα.. το δικό μου όνειρο. Η εργασία μπορεί να ειναι χαρά και δημιουργία.. Ανταποδίδω όλη την αγάπη που έλαβα και θα τα ξαναπούμε

ΥΓ. Αυτό είναι το γύρισμα για το πρώτο τρέιλερ που έκανα όταν ξεκίνησε αυτό το ταξίδι…
για την παρέα είπαμε και για την παρέα και από την παρέα έγιναν όλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR