counter

Νίκος Μουτσινάς: Τα τρυφερά λόγια για τον αιφνίδιο χαμό της μαμάς του

Νίκος Μουτσινάς: Τα τρυφερά λόγια για τον αιφνίδιο χαμό της μαμάς του
Νίκος Μουτσινάς: Τα τρυφερά λόγια για τον αιφνίδιο χαμό της μαμάς του

Νίκος Μουτσινάς

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στον Γιάννη Πουλόπουλο, έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς εν όψει και του νέου του επαγγελματικού βήματος, αφού μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου θα παρουσιάσουν την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον  ANT1.Όταν όμως η κουβέντα πήγε στην απώλεια της μητέρας του ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να κρύψει την τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά του.

Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η μητέρα σου έχει «φύγει»;

«Όχι, και δεν προβλέπεται σύντομα. Έχω ακόμα μεγάλη διαδρομή να διανύσω, αλλά δεν αγχώνομαι να την τελειώσω. Ιδανικά θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και να έχει φύγει ένα μεγάλο κομμάτι από την στεναχώρια που κουβαλάω. Αλλά η ιστορία μου έχει δείξει ότι αυτό το βάρος που νιώθεις λειτουργεί λίγο σαν ανεμιστήρας. Τη μια μπορεί να σε φυσάει πολύ έντονα, την άλλη πιο απαλά, και εκεί που νομίζεις ότι προχωράς εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι σε μια κινούμενη άμμο.»

Ενώ σε ερώτηση για το να η εργασιοθεραπεία τον βοηθάει να ξεπεράσει το δυσάρεστο γεγονός, ο ίδιος είπε: «Είναι γεγονός ότι το να είσαι ταυτόχρονα σε τρείς διαφορετικές δουλείες, μπορεί σωματικά να σε διαλύει αλλά ψυχολογικά σε βοηθάει, γιατί αργείς να συνειδητοποιήσεις το τι συνέβη». 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!   που κυκλοφορεί!

Cover OK 519


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR