counter

Νίκος Μουτσινάς για Καράβα: "Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο"

Νίκος Μουτσινάς για Καράβα: "Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο"
Νίκος Μουτσινάς για Καράβα: "Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο"

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει από το πρωί κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για το επαγγελματικό του μέλλον και για την επιλογή του να μην ξανά συμμετάσχει στο GNTM.

«Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο 3μηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%.

Το GNTM είναι σαφέστατα ένα πρόγραμμα που έχω αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά. Έχω ένα συμβόλαιο με το STAR, το οποίο λήγει τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα, αλλά από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Δηλαδή είτε γίνει, είτε δεν γίνει του χρόνου το GNTM, νομίζω ότι για μένα – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – έχει τελειώσει.

Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό που θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, γιατί όχι και στην παρουσίαση. Κριτική επιτροπή σε κάτι άλλο έχω σκεφτεί αν θα ξαναέκανα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας.

Δείτε επίσης – Γιώργος Καράβας: Η απάντηση για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν! "Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα..."

Ο Νίκος Μουτσινάς για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς συμφώνησε με όσα είπε ο Γιώργος Καράβας.

«Πολύ ωραία τα είπε ο Καράβας, μπράβο. Πιστεύει πολύ στον εαυτό μου. Έχει σημασία όταν μπαίνεις σε μια δράση να πιστεύεις στον εαυτό σου γιατί ανεβάζεις έτσι ενέργεια και μπορείς να καταφέρεις περισσότερα. Πολύ ωραία. Δεν τον ενδιαφέρουν τα πρωινά στη μορφή που έχουν τα περισσότερα, γιατί έχουν αλλάξει…. Ωραία τα είπε το παιδί» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια στην εκπομπή του ΣΚΑΪ προβλήθηκαν όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο “Πρωινό μας” για τις δηλώσεις του Γιώργο Καράβα με τον Νίκο Μουτσινά να τονίζει:

«Παιδιά δε θέλω να γίνει προσωπικό τώρα, αλλά θα γίνει χωρίς λόγο γιατί παίρνω αφορμή από την Αφροδίτη και από αυτό που είπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί την έπιασε η κρίση. Κάπως το πήρε παραπανίσο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει αυτοπεποίθηση. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κριθείς. Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο. Δεν έχεις κάνει ποτέ, δε θα κάνεις μια πρώτη φορά; Τι σημαίνει αυτό; Όταν έκανα εγώ πρώτη φορά, η Φαίη, η Αφροδίτη, λέγανε όλοι, “δεν υπάρχει, τι ταλέντο είναι αυτό;”. Μαθαίναμε σιγά σιγά. Επίσης δε θεωρώ ότι σε κάνει καλό παρουσιαστή μια διαχείριση κρίσης. Δε ξέρω… Μη τα ακούς παιδί μου. Να έχετε αυτοπεποίθηση. Να ηρεμήσουμε λίγο οι άλλοι που θεωρούμε αλαζονεία αν ο άλλος πει ότι πιστεύει στον εαυτό του». 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR