counter

Γιώργος Καράβας: Η απάντηση για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν! "Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα..."

Γιώργος Καράβας: Η απάντηση για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν! "Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα..."
Γιώργος Καράβας: Η απάντηση για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν! "Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα..."

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει από το πρωί κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για το επαγγελματικό του μέλλον και για την επιλογή του να μην ξανά συμμετάσχει στο GNTM.

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις σχολιάστηκαν από πολλές εκπομπές, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Καράβας θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ρίξτε μια ματιά! Τσιμτσιλή για δήλωση Καράβα: "Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι τρία χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει…"

Γιώργος Καράβας – Απαντά για τις δηλώσεις που προκάλεσαν

«Αγαπημένοι μου,

Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Κάναμε μια όμορφη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, γελάσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι. Με ειλικρίνεια και αγάπη. Ξεβρακωθήκαμε κιόλας.

Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούργια πράγματα, να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς.

Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι και δουλεύω σε αυτόν τον χώρο τρία χρόνια. Πέρα από αυτά που έχω μάθει για την δουλειά την ίδια, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Εξού και είπα ότι αγαπώ τους ανθρώπους και έχω καταλήξει πως θέλω να τους κάνω να γελούν και να περνούν όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρω. Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν ένα μέσο ευκαιριών και χαράς.

Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι.

Υ.Γ On a serious note, η σύνδεση των λεγόμενων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών, είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/3.

Anyhoo, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μας ρίχνει και να μας τρώει την αγάπη και τον ενθουσιασμό, για τη δουλειά, το καινούργιο και τη ζωή.

Προχωράμε! Love you all!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Γιώργου Καράβα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR