counter

Νίκος Μουτσινάς: Έπεσε θύμα απάτης! "Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια"

Νίκος Μουτσινάς: Έπεσε θύμα απάτης! "Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια"
Νίκος Μουτσινάς: Έπεσε θύμα απάτης! "Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια"

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Νίκος Μουτσινάς, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής κοινοποίησε ένα instastory στο οποίο έγραψε πως κυκλοφορεί στα social media ένας σύνδεσμος με ένα «δημοσίευμα,  το οποίο δήθεν προερχέρχεται από την εφημερίδα «Το πρώτο θέμα», χρησιμοποιεί το όνομα του από μια συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» και προωθεί  εταιρεία κρυπτονομισμάτων.

Ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό και τόνισε πως θα κινηθεί νομικά.

Διαβάστε επίσης - Νίκος Μουτσινάς: Η περιπέτεια με τη Ζέτα Μακρυπούλια στις διακοπές του στην Κύθνο εξαιτίας της πυρκαγιάς

Νίκος Μουτσινάς – Έπεσε θύμα απάτης

«Προσοχή!! Δυστυχώς, όπως πολλοί από σας με ενημερώσατε, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύνδεσμος με ένα «δημοσίευμα» δήθεν προερχόμενο από την εφημερίδα «Το πρώτο θέμα», το οποίο εμφανίζει, χρησιμοποιώντας παράνομα το όνομά μου και την εικόνα μου σε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ να προωθώ εταιρεία κρυπτονομισμάτων, με την οποία ουδεμία σχέση έχω.

Πρόκειται για απάτη. Το εν λόγω κείμενο με τις συνοδευόμενες φωτογραφίες είναι εξ ολοκλήρου ψευδές και κατασκευασμένο και δεν προέρχεται από την εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα», ούτε δημοσιεύτηκε ποτέ από αυτή. Για την ασφάλεια όλων, μεγάλη προσοχή στις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται μέσω διαδικτύου! Τα ανώτερο δηλώνω, με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου, ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και παντός αρμόδιου δικαστηρίου και αρχής» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε τις αναρτήσεις του Νίκου Μουτσινά:

Photo Credits: Instagram @nikosmoutsinas

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR