counter

Νίκος Μάνεσης: "Η Βοσνία με βοήθησε να γίνω πιο διάσημος και να με ζητάνε περισσότερο τα κανάλια"

Νίκος Μάνεσης: "Η Βοσνία με βοήθησε να γίνω πιο διάσημος και να με ζητάνε περισσότερο τα κανάλια"
Νίκος Μάνεσης: "Η Βοσνία με βοήθησε να γίνω πιο διάσημος και να με ζητάνε περισσότερο τα κανάλια"

Μέσα από την εκπομπή του στον Alpha, "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" ο Νίκος Μάνεσης, αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τον βοήθησε να εξελίξει την καριέρα του.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε λοιπόν πως κατέκτησε μία παγκόσμια αποκλειστικότητα, κάτι που τον έκανε πιο γνωστό στον χώρο και έτσι απέκτησε πολλές προτάσεις από τα κανάλια.

Όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης

«Ήταν ένα ποτάμι που χώριζε το Σεράγεβο, το βόρειο ήταν το μουσουλμανικό κομμάτι και το νότιο ήταν το σερβικό. Εμένα η Βοσνία με βοήθησε πάρα πολύ στο να γίνω περισσότερο αναγνωρίσιμος και να με ζητάνε περισσότερο τα κανάλια ως ρεπόρτερ. Είναι θέμα παρατηρητικότητας του Έλληνα. Σε ένα από τα ταξίδια οδεύοντας προς την ειρήνευση, υπήρχε κατάπαυση πυρός, πήγαινα εγώ με ένα Ζάσταβα και έναν Σέρβο οπερατέρ με μαλλιά μέχρι τη μέση. Τα ελληνικά κανάλια… φτώχεια καταραμένη", συνεχίζει ο παρουσιαστής του Alpha.

Δείτε επίσης - Το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης - "Για να έχω σήμερα τηλεθεατές θα έπρεπε να ασχολούμαι με την Πέππα"

Ψάχναμε να βρούμε τους Σέρβους που θα απομάκρυναν τα βαριά όπλα λόγω της εκεχειρίας. Φτάνουμε σε μια στροφή και βλέπω δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον πλανήτη. Σε ποιους να πάω; Βρίσκω έναν Ιταλό, τον ρωτάω τι γίνεται και μου λέει: περιμένουμε τους Σέρβους, θα έρθουν από εκείνον τον δρόμο. Καθόντουσαν με τα τριπόδια για να έχουν τη λήψη", αφηγείται στη συνέχεια ο Νίκος Μάνεσης.

Φεύγω εγώ με το Ζάσταβα, περνάω ένα-δυο βουνά, βρίσκω τους Σέρβους, τους κάνω αποκλειστική συνέντευξη. Έκανα αυτό που θα έκανε ο κάθε Έλληνας και μου προέκυψε παγκόσμια αποκλειστικότητα» αποκάλυψε ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα αποκάλυψε ο Νίκος Μάνεσης:

Πηγή φωτογραφίας – Πρακτορείο ndp

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR