counter

Νίκος Μακρόπουλος: Μιλά για τη νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ:"Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά άσπρισαν τα μαλλιά μου"

Νίκος Μακρόπουλος: Μιλά για τη νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ:"Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά άσπρισαν τα μαλλιά μου"
Νίκος Μακρόπουλος: Μιλά για τη νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ:"Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά άσπρισαν τα μαλλιά μου"

Μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες έδωσε στην εφημερίδα Real Life ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο λαϊκός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε στο παρελθόν με τον γιο του, αλλά και την αλλαγή στη ζωή του μετά το διαζύγιο με την σύζυγό του.

Στην δική σας μοίρα ποια υπήρξε η δυσκολότερη στιγμή;  Που νιώσατε ότι χάνεται ο κόσμος;

Θα γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω τότε που ο γιος μου ήταν πολύ μικρός ακόμα και τον ταλαιπωρούσε το άσθμα. Ένα βράδυ σε μία βαριά κρίση άσθματος μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως δεν επανερχόταν με την κορτιζόνη και ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν σε τραχειοτομή. Τελικά δεν χρειάστηκε καθώς επανήλθε λίγη ώρα μετά. Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου.

 Την επίσης δύσκολη περιπέτεια στην προσωπική σας ζωή, κατά τη διάρκεια του  διαζυγίου σας, πως τη διαχειριστήκατε;

 Σιγή ιχθύος.., δεν είπα τίποτα για πάνω από έξι χρόνια. Δεν ήθελα εν θερμό να πράξω ούτε να πάρω θέση φοβούμενος ότι θα μεροληπτήσω. Η σιωπή ήταν το κύριο στοιχείο της διαχείρισης και της αντίδρασης μου τότε. Τελικά ο χρόνος με δικαίωσε..

 Πως είναι πλέον η σχέση σας με την πρώην σύζυγό σας;

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Η σχέση μας έχει αποκατασταθεί, είναι μία φυσιολογική σχέση δύο διαζευγμένων που έχουν παιδί.

 Η σχέση με τον γιο σας πώς είναι;

 Είναι άριστη, μιλάμε πάνω από τρεις φορές την ημέρα στο τηλέφωνο και αυτό γιατί βρίσκεται στο Βόλο καθώς είναι τελειόφοιτος αρχιτεκτονικής στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ασχολείται βέβαια και αυτός με τη μουσική στο χώρο της HIP HOP και έχουμε πει στο μέλλον να κάνουμε ένα ‘’feat’’  σε κάποιο κομμάτι μαζί. 

Ο Νίκος Μακρόπουλος δείχνει να έχει αφήσει πίσω του όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει και να απολαμβάνει τη κάθε του στιγμή με τα αγαπημένα του πρόσωπα και φυσικά τον γιο του, τον οποίο βάζει πάνω από όλους και όλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR