counter

Νίκος Κοκλώνης: Το τεστ κορονοϊού λίγες ώρες πριν τον τελικό του "J2US"

Νίκος Κοκλώνης: Το τεστ κορονοϊού λίγες ώρες πριν τον τελικό του "J2US"
Νίκος Κοκλώνης: Το τεστ κορονοϊού λίγες ώρες πριν τον τελικό του "J2US"

Αυλαία ρίχνει απόψε το βράδυ στον Alpha το «Just the 2 of Us», με τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Παρά τα θετικά κρούσματα της Δέσποινας Βανδή και του Χάρη Βαρθακούρη, το λαμπερό show θα προβληθεί κανονικά, αφού όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές είναι αρνητικοί.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν τον τελικό του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης μας έδειξε μέσω των instastories το αρνητικό αποτέλεσα από το rapid test που πραγματοποίησε. «Έτοιμος για τον τελικό στις 20:00. Καλή μας χρονιά! Το βράδυ έχει πάρτι» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Θυμίζουμε πως στον τελικό θα εμφανιστεί σε ρόλο guest κριτή ο Νίκος Αλιάγας, ενώ ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES θα τραγουδήσουν στη σκηνή τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό του J2US είναι οι Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- Stan, που αντικατέστησε τον Χάρη Βαρθακούρη.  

Τα τρία ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live. Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα ερμηνεύσουν όλοι το ίδιο τραγούδι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR