counter

Νίκος Κοκλώνης: Οι αλλαγές που θα δούμε στο J2US του Σαββάτου και η Πηγή Δεβετζή(Video)

Νίκος Κοκλώνης: Οι αλλαγές που θα δούμε στο J2US του Σαββάτου και η Πηγή Δεβετζή(Video)
Νίκος Κοκλώνης: Οι αλλαγές που θα δούμε στο J2US του Σαββάτου και η Πηγή Δεβετζή(Video)

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης και έλυσε τις απορίες των παρουσιαστών σχετικά με το J2US που επιστρέφει το Σάββατο.

Όπως ανέφερε, θα γίνουν αρκετές αλλαγές λόγω κορονοϊού. Για παράδειγμα, στις κερκίδες θα υπάρχουν μπαλόνια, οι τεχνικοί θα είναι οι μισοί απ΄ότι πριν, ενώ τα ζευγάρια θα μπαίνουν ένα- ένα μέσα ώστε να μην έρχονται σε επαφή και θα τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

«Δεν πρόκειται να σταματήσω να παίρνω μέτρα αλλά και να λέω ό,τι συμβαίνει. Μπορεί να έχω αποστειρώσει το περιεχόμενο παρόλα αυτά μια χαρά θα διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή που απασχολεί αρκετές οικογένειες άρα πρέπει να κρατήσω ισορροπίες... Δεν θα επιτρέψω την είσοδο σε κανέναν εάν δεν έχει αρνητικό τεστ», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε όμως και τι συμβαίνει με την Πηγή Δεβετζή -η οποία παραπονέθηκε ότι δεν της απαντάει τα τηλέφωνα- και αν θα επιστρέψει στο "Just the 2 of us".

Όπως αποκάλυψε, η αθλήτρια θέλησε να πει ένα τραγούδι της Πρωτοψάλτη, όμως η επιλογή είχε ήδη γίνει και έτσι αυτό το Σάββατο θα δούμε τον Τρύφωνα Σαμαρά με την Έφη Σαρρή με τραγούδι της Βίσση και τις επόμενες εβδομάδες την Πηγή Δεβετζή.

Μίλησε και για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία είναι καλά και θα είναι στο live, ο Αναστάσιος Ράμμος αναμένει το τεστ του και αν είναι θετικό θα υπάρξει άλλος coach για την Κατερίνα, ενώ αρνητική είναι και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία θα είναι στο live κανονικά και μάλιστα με ένα ντουέτο έκπληξη.

«Είχαμε κανονίσει με τον Γιώργο Τσαλίκη να κάνουμε ένα ντουέτο δικό μας, το "Καλύτερα οι δυο μας", αν η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν ήταν καλά, δυστυχώς δεν θα το δείτε αυτό".

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR