counter

Νίκος Κοκλώνης: Δείτε την αδερφή του που ζει στη Νέα Υόρκη - Πόσο μοιάζουν;

Νίκος Κοκλώνης: Δείτε την αδερφή του που ζει στη Νέα Υόρκη - Πόσο μοιάζουν;
Νίκος Κοκλώνης: Δείτε την αδερφή του που ζει στη Νέα Υόρκη - Πόσο μοιάζουν;

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Νίκος Κοκλώνης δεν είναι μοναχοπαίδι, αφού τα αδέρφια του δεν έχουν καμία σχέση με την δημοσιότητα. Ο ίδιος, έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στην αδερφή του, Ελένη, όσο και στον αδερφό του και μάλιστα ο Τρύφωνας Σαμαράς σε παλαιότερη ανάρτησή του μας είχε δείξει την Ελένη Κοκλώνη, αδερφή του παρουσιαστή του J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε μιλήσει στο παρελθόν για εκείνη και αποκάλυψε ότι του λείπει πάρα πολύ καθώς είναι εκείνη που τον μεγάλωσε και ήταν πάντα στο πλευρό του στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Διαβάστε επίσης: H εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη: “Όταν πέφτουν τα φώτα του J2US, συνειδητοποιώ ότι είμαι μόνος”

«Θέλω να πω κάτι τώρα που είναι παραμονή Χριστουγέννων. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην αδερφή μου που είναι στη Νέα Υόρκη, την αγαπάω πάρα πολύ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και η Νέα Υόρκη και η Ελένη. Αδερφούλα μου, είσαι κομμάτι δικό μου και η ζωή μου όλη, σ΄αγαπάω πάρα πολύ. Δεν ξέρω, είστε εφτά ώρες πριν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα με βλέπεις έστω από Youtube. Σ΄αγαπάω πολύ. Είναι η αδερφούλα μου, με μεγάλωσε» είπε ο παραγωγός και παρουσιαστής σε περσινό live του J2US.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελένη Κοκλώνη ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη όπου πριν από μερικά χρόνια ζούσε και ο ίδιος. "Εγώ γύρισα η Ελένη έμεινε. Τελικά της βγήκε σε καλό", έχει δηλώσει σχετικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης: Δείτε την αδερφή του:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR