counter

Νίκος Γκέλια: Ο ηθοποιός του "Μαύρου Ρόδου" πήρε ελληνική ταυτότητα μετά από 26 χρόνια

Νίκος Γκέλια: Ο ηθοποιός του "Μαύρου Ρόδου" πήρε ελληνική ταυτότητα μετά από 26 χρόνια
Νίκος Γκέλια: Ο ηθοποιός του "Μαύρου Ρόδου" πήρε ελληνική ταυτότητα μετά από 26 χρόνια

Καλεσμένος την εκπομπή «Στούνιο 4» το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης βρέθηκε ο Νίκος Γκέλια, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως σήμερα απέκτησε ελληνική ταυτότητα μετά από 26 χρόνια στην Ελλάδα κάτι που σημαίνει πολλά για αυτόν. 

Ο Νίκος Γκέλια απέκτησε ελληνική ταυτότητα

«Άργησα 26 χρόνια να πάρω την ελληνική ταυτότητα. Είναι μία ιστορία που τραβάνε πολλά παιδιά μεταναστών. Είναι μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία με πολλά περίμενε, πολλά ραντεβού και πολλή γραφειοκρατία. Ξαφνικά ήρθε ένα χαρτί σπίτι και μου είπαν έλα, πάρ’ την. Είναι περίεργο γιατί είμαι στο μπαλκόνι και καπνίζω και έρχεται ένας κύριος και νόμιζα ήταν κούριερ. Με ρώτησε αν μπορεί να έχει το διαβατήριο. Εν τω μεταξύ, δεν το έβρισκα αλλά είχα το δίπλωμα. Το διαβατήριό μου ήταν αλβανικό. Σημαίνει πολλά που την απέκτησα. Γλιτώνω τα γραφειοκρατικά, για τα ταξίδια επίσης. Κατά κύριο λόγο αφορά το παιδί μου, τα διαδικαστικά που αφορά την εφορία και ένα προσωπικό ηθικό που ήθελα πάρα πολύ», εξομολογήθηκε ο Νίκος Γκέλια.

Δείτε επίσης - Μαύρο Ρόδο: Ο Νίκος Γκέλια εξομολογείται – “Είμαι από την Αλβανία, υπήρξε ρατσισμός, δεν μου έδιναν οι καθηγητές τον λόγο στην τάξη”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Γκέλια περιέγραψε πώς ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα.

«Ήρθα μόνος μου από Τίρανα με έναν ταξιτζή. Έμεινα ένα χρόνο χωρίς τους γονείς μου και έμενα στο σπίτι της θείας. Με πήρε το ταξί και με έφερε εδώ. Θυμάμαι κάποια πράγματα στη διαδρομή. Θυμάμαι το πρώτο καλαμάκι, θυμάμαι την τεράστια ουρά στα σύνορα. Ο φόβος μου ήταν αυτό για να μην με γυρίσουν πίσω. Όταν πλησίαζα τα σύνορα είχε σφιχτεί η καρδιά μου και τότε δεν είχαμε κινητά όπως τώρα. Ήταν δύσκολη η διαδικασία πριν. Όταν έφυγαν οι γονείς μου και δεν ήξερα πόσο καιρό θα κάνω να τους δω», ανέφερε ο Νίκος Γκέλια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR