counter

Νίκος Γκέλια: "Δεν φοβάμαι τον θάνατο γιατί έχω δει θανάτους μπροστά στα μάτια μου"

Νίκος Γκέλια: "Δεν φοβάμαι τον θάνατο γιατί έχω δει θανάτους μπροστά στα μάτια μου"
Νίκος Γκέλια: "Δεν φοβάμαι τον θάνατο γιατί έχω δει θανάτους μπροστά στα μάτια μου"

Στο περιοδικό “7 Μέρες Tv” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Νίκος Γκέλια.

Ο ηθοποιός, λίγο πριν την έναρξη της νέας σειράς του Mega “Ναυάγιο” που θα πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε στον ρόλο του και στον ερχομό του στην Ελλάδα από την Αλβανία.

Δείτε επίσης! Νίκος Γκέλια: "Μας έδιωχναν από τα σπίτια με τη δικαιολογία πως ήμασταν Αλβανοί"

Όσα είπε ο Νίκος Γκέλια

Στην ηλικία των πεντέμισι ετών έμεινες επί έναν χρόνο στην Αλβανία μόνος χωρίς τους γονείς σου, που έψαχναν το βηματισμό τους ερχόμενοι ως μετανάστες στην Ελλάδα. Έχει γράψει αυτό μέσα σου;

Σίγουρα. Βασικά έχω έλλειψη φόβου. Αυτή κατάσταση με θωράκισε πολύ εκεί. Όταν έφυγαν οι γονείς μου, είχα πάρα πολλά πράγματα να διαχειριστώ σε μια μεταβατική περίοδο, που πήγαινα στην δημοτικού και έμπαινα σε έναν άλλον κόσμο. Δεν φοβάμαι τη ζωή, δηλαδή. Αν μείνω από δουλειά, αν χωρίσω, αν συμβεί οτιδήποτε, δεν θα τα βάψω μαύρα γιατί ξέρω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη ζωή μου. Με το θάνατο επίσης έχω πολύ καλή σχέση. Δεν φοβάμαι ούτε αυτόν γιατί έχω δει θανάτους μπροστά στα μάτια μου.

Την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε πρωταγωνιστείς στην καινούργια σειρά του MEGA, στο «Ναυάγιο». Ποιον υποδύεσαι;

Είναι μια τραγική ιστορία, είναι ένα βιβλίο του Πετρουλάκη, που βασίζεται σε αληθινό γεγονός. «Το ναυάγιο της Φαλκονέρας», που έγινε το 1966 όπου πέθαναν, καταγεγραμμένα, 216 άνθρωποι. Επειδή υπήρχαν εκείνη τη δεινή περίοδο και για την Ελλάδα πολλοί άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας, οι οποίοι έμπαιναν κρυφά χωρίς εισιτήριο ακόμα και σε πλοίο, υπολογίζεται ότι πέθαναν γύρω στους 250 ανθρώπους στο ναυάγιο και σώθηκαν μόνο 49. Υποδύομαι τον Βασίλη, ο οποίος είναι ένας οπερατέρ που βρίσκεται εν αγνοία του σε αυτό το ναυάγιο με πολύ τραγική ιστορία πίσω του.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @gelianikos

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR