counter

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκλονισμένη η Ίνα Λαζοπούλου με τον θάνατό του - "Εχθές το βράδυ ήμουν μαζί του"

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο Νίκος Φλωρινιώτης μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Λαϊκό» και στο πλευρό του είχε την αδερφή του, Άννα. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η Ίνα Λαζοπούλου, η οποία ήταν φίλη του Νίκου Φλωρινιώτη και είχε συνεργαστεί μαζί του ένα μήνα πριν τον θάνατό του.

Διαβάστε επίσης! Νίκος Φλωρινιώτης: Σε σοκ η Γωγώ Γαρυφάλλου - "Δεν μπορεί να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο"

Νίκος Φλωρινιώτης – Όσα είπε η Ίνα Λαζοπούλου για τον θάνατό του

«Ο Νίκος ήταν ένας άγγελος είχε πολλή αγάπη για την ζωή, αγαπούσε όλο τον κόσμο, είχε αγάπη για όλον τον κόσμο. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, πιστεύαμε όλοι σε ένα θαύμα. Εχθές το βράδυ ήμουν μαζί του και τον χάιδευα και το πρωί σήμερα που πετούσα για Θεσσαλονίκη είδα κλήση από την Αννούλα και το κατάλαβα. Δεν αντέχω να πάω στην κηδεία, δεν έχω πάει σε καμία κηδεία γιατί δεν μπορώ. Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά και ήταν κούκλος, δεν είναι χλωμός… Ήταν ένα πλάσμα φωτεινό μέχρι τελευταία στιγμή.

Ήμουν μαζί τους όλες αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα από την ημέρα της γιορτής του που μπήκε και στο νοσοκομείο…Πριν ένα μήνα δουλεύαμε μαζί και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως ενώ ήμασταν τέλεια και τα πράγματα ήρθαν έτσι… Έχω τα τελευταία μας μηνύματα που μου λέει “σε αγαπώ πολύ”. », είπε μεταξύ άλλων η Ίνα Λαζοπούλου φανερά συγκινημένη.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Photo Credits: Facebook @Ina Lazopoulou 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR