counter

Νικολίνα - My Style Rocks: "Είδα το επεισόδιο με τους γονείς μου, είχαν και οι δύο δακρύσει"

Νικολίνα - My Style Rocks: "Είδα το επεισόδιο με τους γονείς μου, είχαν και οι δύο δακρύσει"
Νικολίνα - My Style Rocks: "Είδα το επεισόδιο με τους γονείς μου, είχαν και οι δύο δακρύσει"

Η Νικολίνα Νικολούζου, η οποία σε πρόσφατο επεισόδιο του "My Style Rocks" αποκάλυψε πως γεννήθηκε αγόρι, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Fay’s Time" και την Μάρτζυ Λαζάρου.

Η 20χρονη εξήγησε για ποιον λόγο μίλησε δημόσια για τη διεμφυλικότητά της, ενώ ανέφερε πως η περίπτωσή της ήταν η πρώτη στην Ελλάδα και ένιωθε σαν... πειραματόζωο.

"Μίλησα δημόσια για τη διεμφυλικότητά μου γιατί είναι σημαντικό για την προσωπικότητά μου να το γνωρίζει κάποιος και επειδή σε αυτό το παιχνίδι έχω έρθει για να δώσω όλο μου τον εαυτό, ήθελα να δείξω στον κόσμο και στα κορίτσια σαν εμένα, ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται. Τα κορίτσια και οι κριτές δεν το γνώριζαν. Ήθελα να αντιδράσουν εκείνη τη στιγμή. Με σόκαρε η αγάπη και η υποστήριξη στα social media. Νιώθω λες και η ιστορία μου άγγιξε πολύ κόσμο.

Όταν ήμουν 11 χρονών, εξήγησα στην οικογένειά μου τα συναισθήματά μου και ότι νιώθω κορίτσι. Η αδερφή μου είχε την πιο αστεία αντίδραση. Εγώ είχα δακρύσει και η αδερφή μου, μού είπε "πάλι κλαις;". Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγκάλιασαν. 

Διαβάστε επίσης: Μy Style Rοcks: Συγκίνησε με την αποκάλυψή της η Nικολίνα! "Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, μια διεμφυλική γυναίκα"

Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν, ήμουν νομίζω η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και με έκανε να νιώθω σαν πειραματόζωο. Ήμουν στην εφηβεία. Μαζί με τη φυλομετάβαση, γινόμουν και άνθρωπος και ανακάλυπτα και τον εαυτό μου. Το κοινωνικό περιβάλλον και οι φίλοι μου με αντιμετώπισαν όπως οι γονείς μου. Πιο πολύ δέχθηκα πόλεμο από καθηγητές μου στο γυμνάσιο, παρά από τους συμμαθητές μου. Ήταν αρνητές της κατάστασης. 

Υπάρχουν ευρωπαϊκοι νόμοι που προστατεύουν κορίτσια σαν και εμένα. Νομικά είμαι κατοχυρωμένη πια. Ήμουν το πρώτο άτομο στην Ελλάδα που άλλαξε το όνομά του κάτω από τα 18.

Είμαι πολύ περήφανη. Ο αγώνας που έχω ρίξει σιγά-σιγά δικαιώνεται. Όσες δυσκολίες κι αν πέρασα, με τη στήριξη των γονιών μου πήγαινα μπροστά. Δεν είχα πει στους γονείς μου πώς θα πάει το επεισόδιο, μόνο ότι μοιράστηκα την ιστορία μου. Είδαμε μαζί το επεισόδιο, είχαν και οι δύο δακρύσει" εξομολογήθηκε η Νικολίνα Νικολούζου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR