counter

Νικολέττα Καρρά: Παραδίδει μαθήματα latin χορών

Νικολέττα Καρρά: Παραδίδει μαθήματα latin χορών
Νικολέττα Καρρά: Παραδίδει μαθήματα latin χορών

Η Νικολέττα Καρρά έχει δύο πάθη, στα οποία επιδίδεται με συνέπεια εδώ και αρκετό καιρό. Την υποκριτική και τον χορό. Κι αν όσο αφορά στην υποκριτική, η Νικολέττα Καρρά πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά "Με τα παντελόνια κάτω".

Αρκετές μέρες της εβδομάδας όμως, η όμορφη ηθοποιός χορεύει, δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους latin χορούς. Η Νικολέττα Καρρά, εδώ και μερικά χρόνια παρακολουθεί μαθήματα χορού και κάποια της εβδομάδας, πηγαίνει σε μέρη που διοργανώνονται βραδιές χορού, από τις σχολές χορού. Αυτό συνέβη και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, όταν η Νικολέττα Καρρά φόρεσε τα παπούτσια του χορού της, το ανάλογο ντύσιμο και ξεκίνησε τον χορό! "Πολύ θα ήθελα να διαγωνιστώ κάποια στιγμή στο χορό. Χορό ήθελα να κάνω από μικρή. Όταν ήμουν πιτσιρίκι, χόρευα μόνη μου, έβγαινα στις βεράντες και χόρευα. Το είχα απωθημένο. Πέρσι μετακόμισα στην Κηφισιά και έτυχε να έχω σχολή χορού δίπλα στο σπίτι μου, έτσι ξεκίνησα", έχει πει η Νικολέττα Καρρά σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε για τον χορό.

Πολλοί ήταν εκείνοι που απόλαυσαν την Νικολέττα να χορεύει κι εκείνη τους αντάμειψε με πολλές φιγούρες και σέξι κουνήματα σύμφωνα με τον ρυθμό της μουσικής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR