counter

Νικολέτα Βλαβιανού: Το τεράστιο χρηματικό ποσό που της έδιναν για μια γυμνή φωτογράφιση και ο λόγος που αρνήθηκε

Νικολέτα Βλαβιανού: Το τεράστιο χρηματικό ποσό που της έδιναν για μια γυμνή φωτογράφιση και ο λόγος που αρνήθηκε
Νικολέτα Βλαβιανού: Το τεράστιο χρηματικό ποσό που της έδιναν για μια γυμνή φωτογράφιση και ο λόγος που αρνήθηκε

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διαμάχη με τη wikipedia και στο ποσό που της είχε προταθεί για μια γυμνή φωτογράφηση.

Όσα είπε η Νικολέτα Βλαβιανού

«Είμαι ευτυχής με την παρουσία μου στο “Dogville”. Το έργο μιλά για την βιαιότητα του σήμερα και την αδιαφορία πολλών σε αυτή. Έχουμε πολλούς νέους ανθρώπους στο κοινό. Δεν μ’ αρέσει καθόλου το ψέμα. Είμαι φιλαλήθης. Όταν αντιλαμβάνομαι ότι μου λένε ψέματα κόβω «μαχαίρι» τις σχέσεις. Το ψέμα με τρελαίνει», είπε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η Νικολέτα Βλαβιανού δήλωσε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει αξιοκρατία στον χώρο μας. Όλο αυτό μπερδεύεται και δημιουργούνται μπερδεμένες σχέσεις. Γνωστός σκηνοθέτης μου έκανε bullying. Έπαιρνε τηλέφωνο και με έκοβε από δουλειές. Συνέβη και σε άλλους. Άλλοι υπέκυψαν, άλλοι όχι. Δεν παρατάω τον πόλεμο. Μπήκα στο Εθνικό επί Κούρκουλου και έκατσα 6 σεζόν, αλλά ξέρω περιπτώσεις ανθρώπων που πήγαν σπίτι τους. Η Μιμή Ντενίση εκτός από συνάδελφος είναι και πολύ καλή φίλη. Η Μιμή Ντενίση μου έχει πει για την νέα της τηλεοπτική δουλειά. Θα δούμε το πότε και το πώς θα γίνει. Θα είναι ευτυχής συγκυρία».

Για τη “διαμάχη” της με τη wikipedia, η Νικολέτα Βλαβιανού ανέφερε: «Υπάρχει νεολαγνεία στα πράγματα. Δεν είναι ωραίο και καλό για τη δουλειά μου να μπαίνει κάποιος στο διαδίκτυο και να βλέπει μια ηλικία 6 – 7 χρόνια μεγαλύτερη. Αν ήμουν στην ηλικία που αναφέρει το wikipedia θα έπρεπε να έχω πάρει σύνταξη. Δεν είναι θέμα αισθητικής, αλλά πρακτικό».

Κλείνοντας, η Νικολέτα Βλαβιανού δήλωσε: «Ήμουν πιτσιρίκα όταν μου είχε προταθεί γυμνή φωτογράφιση από το Playboy. Δεν ήταν ηθικοπλαστικό το θέμα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ να πάω στο μανάβη και να πω “μου βάζετε ένα κιλό μήλα;” και την προηγουμένη μέρα να είχε κυκλοφορήσει ένα περιοδικό με το στήθος μου σε γυμνή θέα. Δυο εκατομμύρια δραχμές, αν θυμάμαι καλά, μου είχαν προταθεί για να κάνω τη γυμνή φωτογράφιση. Υπήρχε ταρίφα σε αυτό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR