counter

Νικόλας Αγγελής: Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Νικόλας Αγγελής: Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό
Νικόλας Αγγελής: Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες τρεις μέρες ο Νικόλας Αγγελής. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο ίδιος την αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Η ψυχή της μητέρας μου Ευγενίας Eugenia Christopoulou πέταξε σαν μικρό πουλάκι πριν τρεις μέρες, την Πέμπτη το μεσημέρι. Μου χάρισε το δώρο της ζωής και το δώρο της ζωής της. Ίσως και του θανάτου της. Η μεγαλοπρέπεια της, η γενναιοδωρία και το πνεύμα της διείσδυσαν σ όποιον βρέθηκε κοντά της. Όποιος επιθυμεί να την χαιρετήσει η ακολουθία θα γίνει την Τρίτη στη μία ( 13:00 ) στο κοιμητήριο Παπάγου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Αγγελής.

Ποιος είναι ο Νικόλας Αγγελής

Ο Νικόλας Αγγελής είναι σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Άγρια παιδιά» ως Νίκο, μαζί με τους Αντίνοο Αλμπάνη, Σταύρο Σβήγκο και Μιχάλη Οικονόμου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR