counter

Νικήτας Τσακίρογλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη

Νικήτας Τσακίρογλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη
Νικήτας Τσακίρογλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στη νέα σειρά του Mega “Άγιος Παϊσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό”, στη σύζυγό του Χρυσούλα Διαβάτη αλλά και στους Πέτρο Φιλιππίδη Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όλοι οι ρόλοι είναι πρόκληση, ιδιαίτερα αυτός, γιατί το περιεχόμενο είναι θρησκευτικό. Πήγαμε σε διάφορα μέρη που έζησε για να φέρουμε στο προσκήνιο τις μνήμες αυτού του αγίου. Ο προπάππος μου ήταν παπάς και η γιαγιά μου πρέσβευε να με κάνει ιερωμένοΕγώ υπηρετώ τη θρησκεία μέσα από το χώρο του θεάτρου», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Για τη σύζυγό του, τη Χρυσούλα Διαβάτη, ο Νικήτας Τσακίρογλου είπε: «Είναι μία πιστή γυναίκα, είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος, καλύτερη από εμένα θεωρώ, πολυτάλαντη. Εγώ ασκήθηκα σε άλλο ήδος».

Για το κίνημα metoo και τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νικήτας Τσακίρογλου δήλωσε: «Την εξουσία πρέπει να την έχεις, αλλά όχι να την εκμεταλλευτείς και να ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Έχω σαν αρχή “μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνουν”. Για μένα είναι αγαπητοί συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλλαν εαυτό έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR