counter

Νικηφόρος: Η απάντηση για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη στο "J2US"

Φορώντας ένα μίνι τιρκουάζ φόρεμα η Ιωάννα Τούνη ανέβηκε στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου και μαζί με τον Νικηφόρο ερμήνευσαν Πέτρο Ιακωβίδη και την επιτυχία «Τατουάζ».

Οι δυο τους άφησαν θετικές εντυπώσεις γι΄αυτό και αποκόμισαν 35 βαθμούς.

Την ίδια ώρα στο Twitter οι χρήστες επικεντρώθηκαν στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Influencer, με την Κατερίνα Καινούργιου ρωτάει κατά πόσο η αγαπημένη του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι έγκυος.

«Τα social ασχολούνται με το φόρεμα της Ιωάννας και το αν η κοιλίτσα έχει μέσα έχει το “Αλεξανδράκι”. Θα μας πει η Ιωάννα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με την Ιωάννα Τούνη να απαντάει: «Παιδιά όχι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Είναι μεγαλύτερο το φόρεμα κι έχει κάτσει η μπανέλα».

Μετά το τέλος του live του J2US, ο Νικηφόρος ρωτήθηκε για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη και ξεκαθάρισε πως η παρτενέρ του δεν είναι έγκυος, απλά το φόρεμα έκανε μια ατέλεια στο συγκεκριμένο σημείο.

«Απλά έτυχε το φόρεμα να κάνει μια ατέλεια. Εντάξει. Ήταν έτσι σχεδιασμένο. Αλίμονο» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Νικηφόρος που στη συνέχεια εξήγησε πως θέλει η Ιωάννα Τούνη να χαρεί τη συμμετοχή της στο J2US.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR