counter

Νίκη Κεραμέως: Αυτός είναι ο σύζυγος της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα

Νίκη Κεραμέως: Αυτός είναι ο σύζυγος της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα
Νίκη Κεραμέως: Αυτός είναι ο σύζυγος της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα

Η Νίκη Κεραμέως είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημήτρη Λουκά και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Λουκά. Ο σύζυγός της, την στηρίζει σε κάθε της βήμα και μάλιστα η ίδια πολλές φορές σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως όσα έχει καταφέρει, τα οφείλει και σε εκείνον. 

"Κλείσαμε 10 χρόνια γάμου με τον σύζυγό μου. Είμαστε μαζί 14 χρόνια, και του χρωστάω πάρα πολλά. Όσα έχω καταφέρει, τα οφείλω σε μεγάλο βαθμό στην αμέριστη στήριξή του. Αν μπορώ και εργάζομαι τόσο σκληρά, είναι γιατί εκείνος είναι βράχος, είναι δίπλα μου και δίπλα στα παιδιά μας με όλες του τις δυνάμεις. Έχουμε, πιστεύω, κοινούς στόχους για τη ζωή, και αυτό μας ενώνει ακόμη περισσότερο", ανέφερε σε συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης: Ζαχαρέα για Ρουσόπουλο: "Σιδέρωνε στις 3 το πρωί το φορμάκι του γιου μας και βάλαμε 7 φορές λάθος την πάνα"

"Είναι αρκετές οι φορές που θα φτάσω στο υπουργείο 7.30 το πρωί και θα γυρίσω στη μια τη νύχτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω μετά. Και όταν είμαι σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά, προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και -όσο γίνεται- να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο η ποσότητα, όσο η ποιότητα του χρόνου με την οικογένειά σου που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Μου λείπουν πολύ. Ρωτάνε πού είμαι, κυρίως ο μεγαλύτερος, γιατί συνειδητοποιεί περισσότερο τι συμβαίνει, έχουν όμως προσαρμοστεί στην απαιτητική μου καθημερινότητα", τόνισε η Νίκη Κεραμέως για την οικογένειά της.

Εμείς, συγκεντρώσαμε φωτογραφίες με την Νίκη Κεραμέως να ποζάρει μαζί με τον Δημήτρη Λουκά, όπως λέγεται ο σύζυγός της: \

Photo Credits: Papadakispress/Ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR