counter

Νίκη Κεραμέως: "Ο 7χρονος γιος μου μού ασκεί σκληρή κριτική, ακούει για εκλογές και τρελαίνεται"

Νίκη Κεραμέως: "Ο 7χρονος γιος μου μού ασκεί σκληρή κριτική, ακούει για εκλογές και τρελαίνεται"
Νίκη Κεραμέως: "Ο 7χρονος γιος μου μού ασκεί σκληρή κριτική, ακούει για εκλογές και τρελαίνεται"

Η Νίκη Κεραμέως παραχώρησε μία συνέντευξη «από καρδιάς» στην εκπομπή T-live και στον δημοσιογράφο, Ιάσονα Τσόλη την Πέμπτη 17/5.

Λίγο πριν τις εκλογές η Υπουργός Παιδείας μίλησε για τον σύζυγο, τα παιδιά της και πως αντιμετωπίζουν την πολιτική της δράση.

Όσα είπε η Νίκη Κεραμέως

«Θυμάμαι μία επίθεση από πολιτικό μου αντίπαλο, ο οποίος είπε ότι δεν σκαμπάζω από μαθηματικά και είναι γνωστό ότι οι γυναίκες δεν σκαμπάζουν από μαθηματικά. Κάπως έτσι. Είναι κάτι το οποίο δεν θα είχε ειπωθεί εύκολα σε έναν άνδρα πολιτικό. Δυστυχώς ό,τι κι αν λέμε, υπάρχουν κάποια κατεστημένα. Κι επίσης, υπάρχουν και κάποιες επιθέσεις οι οποίες πιστεύω ότι δεν θα γίνονταν με την ίδια ευκολία σε έναν πολιτικό άνδρα» είπε αρχικά η Νίκη Κεραμέως.

Στη συνέχεια η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στα δύο της αγόρια, Λουκά και Χρήστο οι οποίοι της ζητούν να αφήσει την πολιτική για να είναι περισσότερο μαζί τους!

Δείτε επίσης - Νίκη Κεραμέως: Αυτός είναι ο σύζυγος της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα

«Έχω γκρίνια και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Έχω δύο αγόρια, ο ένας είναι 5 και ο άλλος 7. Ο 5χρονος δε νομίζω ότι έχει συνειδητοποιήσει, αλλά ο 7χρονος μου ασκεί σκληρή κριτική και στις ώρες που λείπω από το σπίτι και στο ότι δεν πάω μαζί του τις ώρες που θα ήθελε στην παιδική χαρά, σε δραστηριότητες, σε πάρτι… Ακούει τη λέξη εκλογές και τρελαίνεται. Πιστεύω ότι αυτές είναι οι προκλήσεις που έχει κάθε εργαζόμενος γονιός που καλείται να συνδυάσει ένα απαιτητικό επάγγελμα και μια ισορροπία στην προσωπική του ζωή» τόνισε η πολιτικός.

Τέλος, η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στον σύζυγό της Δημήτρη Λουκά, με τον οποίο είναι 16 χρόνια μαζί!

«Μας ενώνουν πολλά, η αγάπη πάνω από όλα, η κοινή αντίληψη για τη ζωή και οι κοινές αξίες για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Είναι πραγματικός βράχος. Κι αν σήμερα μπορώ να κάνω αυτά τα οποία κάνω, σε έναν βαθμό το οφείλω σε εκείνον» εξομολογήθηκε.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της Νίκης Κεραμέως:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR