counter

Νευροχειρουργός Μαίρης Χρονοπούλου: "Την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές"

Νευροχειρουργός Μαίρης Χρονοπούλου: "Την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές"
Νευροχειρουργός Μαίρης Χρονοπούλου: "Την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές"

Η Μαίρη Χρονοπούλου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένη στην εντατική του Ευαγγελισμού, μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της το βράδυ της Κυριακής (01/10).

Ο νευροχειρουργός Γιώργος Στράντζαλης μίλησε στη Super Κατερίνα για την κατάστασή της, τα όσα είπε ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

«Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Xρονοπούλου: Η καριέρα, οι γάμοι και το τραγικό ατύχημα με το κερί

Μιλώντας στην On Time, η Νίνο, η κοπέλα που φροντίζει τη Μαίρη Χρονοπούλου και τη βρήκε στο σπίτι μετά από το ατύχημα, είπε: «Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι χαμένη. Αυτό που έπαθα όταν τη βρήκα. Είμαι σε σοκ. Τώρα είμαι σπίτι. Ήρθαμε από το νοσοκομείο επτά η ώρα. Τον τελευταίο καιρό είχε κάποια προβλήματα υγείας και είχε κάνει και κάποιες επεμβάσεις. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Κάνω συνέχεια προσευχή».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR