counter

Νέο πένθος στην οικογένεια Παντελίδη

Νέο πένθος στην οικογένεια Παντελίδη
Νέο πένθος στην οικογένεια Παντελίδη

Νέο πένθος για την οικογένεια Παντελίδη, ένα περίπου χρόνο μετά τον θάνατο του τραγουδιστή. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν από τη εφημερίδα Espresso και τη Ρούλα Κουσκουρή, η γιαγιά του τραγουδιστή και μητέρα του πατέρα του, Σταύρου, Έλλη Παντελίδου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Η ίδια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι του Σαββάτου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγιά Όλγα. Λίγες ώρες μετά ωστόσο, άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή.

Ο Παντελής Παντελίδης έτρεφε άλλωστε μεγάλη αγάπη στην γιαγιά του, Έλλη αλλά και στον παππού του, που ζούσαν στο ισόγειο κάτω από το πατρικό του. Η γιαγιά του τραγουδιστή είχε πει στην εφημερίδα για τον εγγονό της: «Κάθε φορά του έδινα ένα φυλαχτό να έχει μέσα στο αυτοκίνητο. Έτσι όταν τον είδα με το τζιπ, του έδωσα ένα ξύλινο σταυρουδάκι. Μετά το δυστύχημα το βρήκαν κατεστραμμένο, κομμένο στα δύο».

Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα σήμερα στις 15:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και η Έλλη Παντελίδου θα κηδευτεί δίπλα στον αγαπημένο εγγονό της στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR