counter

Ηλίας Μαμαλάκης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τη δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Αναστασία Ζαρκά παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο σεφ μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία, αλλά αναφέρθηκε στη δολοφονία του Αντώνη στο πλοίο Blue Horizon και συγκινήθηκε.

Διαβάστε επίσης - Ηλίας Μαμαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του

Όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

«Δεν είμαι πολύ προσεκτικός και ξανάπιασα αυτό το μικρόβιο. Έπεσε σε πολύ καλά χέρια. Μου το θεράπευσαν, βρήκαν κι άλλες αμαρτίες, ξαναμπήκα στο νοσοκομείο, τις έκανα κι αυτές καλά και πριν από μία βδομάδα βγήκα. Πλέον είμαι σε αποθεραπεία και είμαι πολύ καλά. Την πρώτη φορά έμεινα στο νοσοκομείο 17 ημέρες. Τη δεύτερη 4.  Στο τέλος έκανα ένα χειρουργείο που το κάνεις σήμερα και την άλλη ημέρα βγαίνεις. Το να μείνεις πολύ καιρό σε ένα νοσοκομείο, όσο και να σε φροντίσουν οι δικοί σου άνθρωποι, η ψυχολογία σου πέφτει.

Μένεις μόνος το βράδυ, βλέπεις ένα ταβάνι κίτρινο. Όλα τα κακά που έχεις περάσει στη ζωή σου σού έρχονται στο κεφάλι. Αυτό είναι πολύ αρνητικό. Δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι μπορεί να πεθάνω. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθα μία ψυχολογική σύγχυση. Έχω κάνει εγχείρηση στο κρανίο, στην καρδιά, στα γόνατα, είμαι βιονικός γενικά αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης για την περιπέτεια της υγείας του.

Όσον αφορά τη δολοφονία του Αντώνη ανέφερε: «Αυτό που έγινε ήταν φόνος…Με το κύρος ότι είσαι πλήρωμα του δίνεις μια σπρωξιά και τον πετάς στη θάλασσα; Και δεν κάνεις και τίποτα; Δεν λες τίποτα; Είναι φόνος! Αυτούς τους μάγκες θα ‘πρεπε να τους ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια. Είναι σαν να σκότωσαν ένα απροστάτευτο παιδάκι. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Μπορεί να μην τον είχα δει ποτέ τον άνθρωπο αλλά τόση αδικία ρε παιδί μου», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης φανερά συγκινημένος.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR