counter

Νεκταρία Γιαννουδάκη: "Δεν ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου η εγκυμοσύνη, με δυσκόλεψε…"

Νεκταρία Γιαννουδάκη: "Δεν ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου η εγκυμοσύνη, με δυσκόλεψε…"
Νεκταρία Γιαννουδάκη: "Δεν ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου η εγκυμοσύνη, με δυσκόλεψε…"

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ, “Μαμά-δες”.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε από δάσκαλο στο σχολείο και για τη μητρότητα.

Δείτε επίσης! Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η αποχώρηση από τον "Σασμό" και η απόφαση να πει το "ναι" στις "Ψυχοκόρες"

 Όσα είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη

«Είμαι η μικρότερη από τρία αδέλφια, έχοντας 11 χρόνια διαφορά με τον μεγαλύτερο μου αδελφό και εννέα χρόνια με τον δεύτερο. Εγώ ήμουν ένα πολύ συνεσταλμένο παιδάκι και η αλήθεια είναι πως μεγάλωσα στο εμποροραφείο του μπαμπά μου, το οποίο ήταν στο κέντρο των Χανίων. Ήμουν εκεί δηλαδή με τον πατέρα μου, πάρα πολύ ήσυχη και μου έχει πει και η μητέρα μου πως… εκεί που με άφηνες, εκεί έμενα και δεν κουνιόμουν μέχρι να μου πεις να κάνω κάτι.

Στο σχολείο, η πρώτη δημοτικού ήταν μια τραυματική εμπειρία. Ένας φριχτός δάσκαλος, ο οποίος και μας χτύπαγε και μας έβριζε και μας ειρωνευόταν, θεώρησε ότι η οικογένεια μου ανήκει σε ένα διαφορετικό κόμμα από αυτό που είμαστε εμείς. Έτσι ξεκίνησε να συμπεριφέρεται εκδικητικά απέναντι μου. Μου έκοψε παντελώς τα φτερά, φοβόμουν το σχολείο και είχα άγχος.

Είχα τους χειρότερους βαθμούς από όλο το τμήμα, γιατί τότε στην πρώτη δημοτικού εμείς παίρναμε βαθμούς και είχα σε όλα 6αρια. Μέχρι που η μαμά μου έκανε μία υπομονή, έκανε δύο, ζήτησε να δει το τετράδιο μου και εγώ της είπε ότι το τετράδιο έχει χαθεί. Πήγε λοιπόν στην διευθύντρια και δευτέρα δημοτικού πια, δευτέρα προς τρίτη, άλλαξα τμήμα και εκεί πέρα πολύ χαρούμενη άνθισα και πέρασα πολύ καλύτερα», είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

«Τα μεσημέρια έπρεπε να κοιμάμαι οπωσδήποτε και κοιμόμουν σε μια τραπεζαρία. Είχα ένα απαλό ροζ κουβερτάκι. Αυτό έκανε κάτι πτυχώσεις, στεκόμουν μπροστά στην ασπρόμαυρη τηλεόραση και έκανα ωραία πράγματα, ενστικτωδώς χωρίς να ξέρω ότι είναι θέατρο. Στο Γυμνάσιο μπαίνει μια φιλόλογος τόσο γοητευτική και μοσχοβολούσε πούδρα. Ανοίγει την Οδύσσεια και κάνει έναν ρυθμό με τα τακούνια της. Είχε τόσο ωραία ορθοφωνία που μαγεύτηκα και λέω “αυτό θέλω να κάνω”. Και αργότερα στο Λύκειο μου είχε πει μια φίλη μου ότι θα κάνω κρυφά μια δραματική σχολή. Εκείνη το έβαλε σε λέξεις επί της ουσίας. Σε εμένα ήταν θολό! Έκανα παιδικά πάρτι κλόουν τα Σαββατοκύριακα, πλήρωνα τη σχολή και κάποια στιγμή το ανακοίνωσα.

Η μητέρα μου στον παππού μου είχε πει ότι είχα πάει σε σχολή να λέω ειδήσεις. Και το κατάλαβε και μου λέει ο παππούς “Μην σε δω να φιλάς κανέναν κερατά στην τηλεόραση γιατί θα πεθάνω την ίδια στιγμή και θα πεθάνω εκείνη τη στιγμή”. Γιατί τότε έβλεπαν τηλεόραση στο καφενείο του χωριού. Και είπα “όχι” σε σειρά που είχε φιλιά για να μην με δει ο παππούς. Ήθελα από μικρή να γίνω μαμά άλλο που έγινα στα 41 μου. Δεν συναντούσα παιδιά στο δρόμο και ήθελα να βάλω τα κλάματα αλλά υπήρχε κάτι το μητρικό. Στην εκπνοή έγινα μαμά. Ως προς την πρώτη εγκυμοσύνη, το να γίνουν όλα με ασφάλεια.

Δεν ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου η εγκυμοσύνη, με δυσκόλεψε χωρίς να έχω δύσκολη εγκυμοσύνη. Η μέρα του τοκετού νομίζω ότι όταν θα φύγω από αυτή τη ζωή θα είναι κάτι που θα θυμάμαι. Είναι θαύμα! Αλλάζει η ζωή…», εξομολογήθηκε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR