counter

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η αποχώρηση από τον "Σασμό" και η απόφαση να πει το "ναι" στις "Ψυχοκόρες"

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η αποχώρηση από τον "Σασμό" και η απόφαση να πει το "ναι" στις "Ψυχοκόρες"
Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η αποχώρηση από τον "Σασμό" και η απόφαση να πει το "ναι" στις "Ψυχοκόρες"

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη υποδυόταν για δύο χρόνια τη Σοφία στον «Σασμό», ωστόσο τη φετινή σεζόν αποχώρησε από τη σειρά του Alpha και πλέον την απολαμβάνουμε στις «Ψυχοκόρες».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την απόφασή της να πει το «ναι» στη νέα σειρά του ΑΝΤ1+, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στον «Σασμό».

Μετά τον «Σασμό» σας απολαμβάνουμε στις «Ψυχοκόρες», πείτε μας δυο λόγια για τη σειρά αυτή…

Είναι μια σειρά που μιλάει για ένα θέμα, με το οποίο δεν είχε ασχοληθεί κανείς στο παρελθόν. Αφορά αυτά τα ανυπεράσπιστα κορίτσια που ήρθαν στο άστυ για ένα καλύτερο μέλλον και τελικά τους συνέβησαν τα απίστευτα. Είναι μια πληγή και μια ντροπή της ελληνικής αστικής κοινωνίας τα όσα γινόντουσαν τότε. Κάποια από τα κορίτσια αυτά τα σκότωσαν, τα σιδέρωσαν, τα βίασαν και τι δεν τους έκαναν. Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει η Πέννυ Φυλακτάκη και ο Βαγγέλης Νάσης και είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Αγαπάω τόσο πολύ τον ρόλο της «Αρχοντούλας» που είναι η οικονόμος στο σπίτι των Κοτρότσηδων. Είναι μια γυναίκα που ισορροπεί σε αυτό το ιδιαίτερο σπίτι σε τεντωμένο σχοινί και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες. Είναι σκληρή επειδή της το έχει προκαλέσει η ίδια η ζωή, και έχει κάποιες ρωγμές.

Μετά την επιτυχία του «Σασμού» σκεφτήκατε δυο ή τρεις φορές να πείτε το «ναι» σε αυτή τη σειρά;

Καταρχάς νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον «Σασμό», είναι μια εξαιρετική σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ. Όταν όμως μου ήρθε η πρόταση για τις «Ψυχοκόρες» ήταν τόσο νωρίς που ακόμη δεν ήταν σίγουρο αν ο «Σασμός» θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν ή αν θα με χρειαστούν. Στις «Ψυχοκόρες» είναι μεγαλύτερος ο ρόλος, πιο σύνθετος και όταν διάβασα τα σενάρια τρελάθηκα. Ήταν ένα υπέροχο στοίχημα και αποφάσισα να πάω. Ο αποχωρισμός από τον «Σασμό» με την οικογένεια της Σοφίας πάντως ήταν θρήνος, μια κηδεία. Παρόλα αυτά ο χαρακτήρας της δεν πεθαίνει, μπορεί να επιστρέψει. Στη Μασσαλία πήγε όχι στη Γουαδελούπη (γέλια).

Διαβάστε επίσης: Mαργαρίτα Aλεξιάδη: Ποια είναι η "Ψυχoκόρη" του ANT1! Οι σπουδές και το βιογραφικό της

Θα ήσασταν θετική στο να επιστρέψετε στον «Σασμό»;

Κοιτάξτε ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Στον «Σασμό» εγώ αγάπησα ανθρώπους, γίναμε οικογένεια, πήγα στα βαφτίσια του Σαραφιανού. Με την Ευγενία (σ.σ Σαμαρά) μου τηλεφωνιόμαστε. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσά μας γιατί ήμασταν δυο χρόνια μαζί. Στις «Ψυχοκόρες» ήρθε μια καινούργια αγάπη, μια άλλη κατάσταση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR