counter

Νέες γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton! Και η Ιταλία "πρόδωσε" το βρετανικό παλάτι!

Νέες γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton! Και η Ιταλία "πρόδωσε" το βρετανικό παλάτι!
Νέες γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton! Και η Ιταλία "πρόδωσε" το βρετανικό παλάτι!

Kate Middleton - William

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge φαίνεται να μην έχει τέλος. Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφίων της, όπου απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της topless σε βίλα της Γαλλίας, έπεται ακόμα πιο "αποκαλυπτική" συνέχεια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το ιταλικό περιοδικό "Chi", ιδιοκτησίας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Silvio Berlusconi, έχει στη διάθεσή του ακόμη 200 φωτογραφίες της γυμνής Middleton, από τις οποίες αύριο το πρωί θα δημοσιεύσει τις 50 σ' ένα 26σέλιδο αφιέρωμα.

Ο υπεύθυνος του περιοδικού έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ότι "ούτε απευθείας τηλέφωνο από την ίδια τη βασίλισσα δεν μπορούσε να μας σταματήσει από τη δημοσιοποίηση του υλικού".

Ο πρίκηπας William είναι εξοργισμένος και διατεθειμένος να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τιμωρηθούν εκείνοι που τράβηξαν και δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάνε φυλακή οι υπεύθυνοι.

Η χτεσινή ανακοίνωση του παλατιού είναι ενδεικτική των κινήσεων του ζεύγους: "Το παλάτι του St. James επιβεβαιώνει ότι θα κινηθούν οι νομικές διαδικασίες από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, για παραβιάση της ιδιωτικής τους ζωής εναντίον των εκδοτών του γαλλικού περιοδικού Closer".


Χτες ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί στη διάρκεια της εξόρμησής τους στο δάσος Borneo, αλλά δεν είχαν ακόμα ενημερωθεί ότι το περιοδικό "Chi" έχει σκοπό να δημοσιεύσει και άλλες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Katie.
Κate Middleton Prince WilliamΚate Middleton Prince William                      

Παρά τις δυσάρεστες εξελίξεις των ημερών, ο Δούκας και η Δούκισσα  φόρεσαν το χαμόγελό τους, καθώς βρίσκονται σε επίσημη περιοδεία στην Ασία. Χτες, έφτασαν στην πρωτεύουσα των νησιών του Σολομόντα, Honiara, όπου κάτοικοι τους υποδέχτηκαν με λουλούδια και πολεμιστές τους μύησαν στις παράδοσεις του τόπου.
Κate Middleton Prince William

Δείτε το video με τις "επικίνδυνες" βασιλικές υποχρεώσεις του ζεύγους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR