counter

Νέα δημόσια έκκληση από την Αννέτ Αρτάνι: «Σας ζητώ να βοηθήσετε…»

Νέα δημόσια έκκληση από την Αννέτ Αρτάνι: «Σας ζητώ να βοηθήσετε…»
Νέα δημόσια έκκληση από την Αννέτ Αρτάνι: «Σας ζητώ να βοηθήσετε…»

Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά και τις δυσκολίες της προκειμένου να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της είχε μιλήσει ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αννέτ Αρτάνι. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφο της προκειμένου να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της και παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η ίδια μάλιστα είχε ξεκινήσει και έναν διαδικτυακό έρανο προσπαθώντας έτσι να μαζέψει κάποιο χρηματικό ποσό. Πριν λίγες ημέρες η Αννέτ μας έδειξε φωτογραφία του γιου της μέσα από το νοσοκομείο ενώ τώρα ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να την στηρίξουν οικονομικά.

«Δεν σας ξέρω και δεν με ξέρετε. Αλλά αν είστε μητέρες που έχουν περάσει ό,τι και εγώ, και προσπαθείτε να παρέχετε ασφάλεια στο παιδί σας, και μπορείτε να με καταλάβετε, σας ζητώ της βοήθειά σας. Ο γιος μου είναι τα πάντα μου και έχω δεχτεί πολύ σοβαρά πλήγματα μέχρι τώρα. Παλεύω για όλες τις μητέρες που εγκαταλείφθηκαν όταν χρειάζονταν βοήθεια, για όλες εκείνες τις μητέρες που αντιμετώπισαν επιλόχεια κατάθλιψη και δεν είχαν καμία ψυχολογική υποστήριξη όταν την είχαν ανάγκη. Αυτός είναι ο αγώνας μου και σας ζητώ να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ ταπεινά...», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο.
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR