counter

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για τις κόρες της: "Σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο τους, έκανα τρία χρόνια να πάω, γιατί..."

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για τις κόρες της: "Σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο τους, έκανα τρία χρόνια να πάω, γιατί..."
Η Νατάσα Θεοδωρίδου για τις κόρες της: "Σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο τους, έκανα τρία χρόνια να πάω, γιατί..."

Για τις κόρες της μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον ραδιομαραθώνιο του «My Radio 104,6» και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η τραγουδίστρια – όπως είδαμε σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη»- αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο που πήγαιναν οι κόρες της.

Διαβάστε επίσης! Νατάσα Θεοδωρίδου: Η on air συγκίνηση! "Κάθε φορά συγκινούμαι και θέλω να το πω αυτό"

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου για τις κόρες της  

«Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει. Σαν μαμά είμαι από όλα, ό,τι και όπου που χρειάζεται, γιατί δεν τα βρήκα τα παιδιά 20 και 25 ετών. Τα βρήκα από την πρώτη ημέρα. Οπότε σε αυτή την πορεία τα βλέπεις όλα και τα καλά και τα νεύρα και το όμορφα και τα άσχημα και τα γέλια και τα κλάματα. Είναι έντιμοι άνθρωποι. Εγώ κουβαλάω πάρα πολύ έντονα μέσα ότι από έναν καλό άνθρωπο δεν έχεις να φοβάσαι ποτέ τίποτα. Όποια άλλα στοιχεία αν έχει που δεν σου αρέσουν, φιλτράρονται μέσα από την καλοσύνη, οπότε είσαι ασφαλής.

Όταν πήγαινα και στο σχολείο, που μετά έπαψα και να πηγαίνω, δεν ξαναπήγα για τρία χρόνια, γιατί δεν μου έλεγαν και πάρα πολύ καλά λόγια και μετά τα παιδιά μου για κάποιον λόγο έβαλαν ταχύτητα και μπήκαν στο πανεπιστήμιο και οι δυο.  Δεν το πίστευα, γιατί πήγαινα στο σχολείο και οι δάσκαλοι μου κουνούσαν το χέρι. Το μόνο που ρωτούσα και το θυμάμαι πολύ έντονα ήταν αν είναι καλά παιδιά, αν δημιουργούν προβλήματα, αν υπάρχει κάποια παραβατική συμπεριφορά. Μου έλεγαν πως είναι πολύ καλά. Το α-β, το συν και το πλην το βρίσκεις στον δρόμο σου, όπως το βρήκαν οι κόρες μου και είμαι περήφανη για αυτές, αλλά το “καλός” δεν το βρίσκεις. Πρέπει να το έχεις και επειδή το έχουν αυτό, είμαι πολύ ήσυχη», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR