counter

Ναταλία Γερμανού: "Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή Παύλου, όταν…"

Ναταλία Γερμανού: "Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή Παύλου, όταν…"
Ναταλία Γερμανού: "Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή Παύλου, όταν…"

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου. Με αφορμή όσα είπε ο παρουσιαστής του Breakfast at Star”, η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της σχολίασαν την άνοδο των νούμερων τηλεθέασης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Χατζίδου: Εκτός "Breakfast@Star" για τέταρτη ημέρα - Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου για την κατάσταση της υγείας της;

«Πάνε πάρα πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και το αξίζουν και πάνε γιατί είναι μία απολύτως δομημένη εκπομπή με ωραία θεματολογία και σκαλέτα και τα αξιοποιούν όλα πολύ ωραία με την παρέα τους. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη να προσθέτει: «Η άνοδος της εκπομπής σημειώθηκε από τότε που απασφάλισαν και μετά».

«Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή -το είχα πει και στην εκπομπή νομίζω- όταν είχε πει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο: “Α, τον ευχαριστούμε που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσιματικές”. Και λέω ρε παιδί μου, επειδή ο Νίκος Συρίγος είναι μιας άλλης βαρύτητας δημοσιογράφος, είπα να υπάρχει ένας σεβασμός σε δημοσιογράφους που έχουν δώσει χρόνια τα διαπιστευτήριά τους.

Μετά, όμως, όταν κατάλαβα τον τρόπο και του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο νέα παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς, τα οποία βγαίνουν και λένε αυτό που πιστεύουν, τη γνώμη τους κι αυτό που συζητάνε στο σπίτι τους. Αυτό είναι αθώο, αγνό και τελικά ωραίο», συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR