counter

Ναταλία Γερμανού: Η παιδική ανάμνηση από την Μαίρη Χρονοπούλου! "Ήμουν 5,5 χρόνων, με έπαιρνε από το χέρι…"

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10, ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετών.

Να θυμίσουμε ότι η αείμνηστη ηθοποιός είχε πέσει από τα σκαλιά του σπιτιού της με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και να δίνει “μάχη” για την ζωή της.

Δείτε επίσης - Μαίρη Χρονοπούλου: Ο καλός της φίλος, Θωμάς Χούντας ξεκαθαρίζει για τον θάνατό της! "Θα ήθελα να το διορθώσω, γιατί ειπώθηκε δύο φορές"

Η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 7/10 ξεκίνησε την εκπομπή της στον Alpha με ένα συγκινητικό αλλά αισιόδοξο αφιέρωμα για την Μαίρη Χρονοπούλου ενώ λίγο πριν προλογίσει το βίντεο αποκάλυψε πως την ξέρει από 5,5 χρονών καθώς ήταν καλή φίλη του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την γνωριμία της με την Μαίρη Χρονοπούλου

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μία πραγματική star, ήταν ένας άνθρωπος που είχα την τύχη να γνωρίσω όταν ήμουν ακόμα πεντέμισι χρόνων, με έπαιρνε από το χέρι, με πήγαινε βόλτες, ήταν πολύ φίλη του πατέρα μου την αγαπούσε πάρα πολύ και τον αγαπούσε πάρα πολύ, ήταν μία γυναίκα που στο πέρασμα της γυρνούσαν κεφάλια γιατί είχε πέρα από ομορφιά λάμψη. Είχε αυτό το χάρισμα που λέγεται γοητεία και η γοητεία τις περισσότερες φορές και στους άνδρες και στις γυναίκες είναι πιο σπουδαία από την ομορφιά όπως λέμε» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού στην αρχή της εκπομπής της στο Alpha.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την γνωριμία της με την Μαίρη Χρονοπούλου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR