counter

Ναταλία Γερμανού: Η νέα της εκπομπή, ο Κώστας Τσουρός και η παραίτηση Τσίπρα

Ναταλία Γερμανού: Η νέα της εκπομπή, ο Κώστας Τσουρός και η παραίτηση Τσίπρα
Ναταλία Γερμανού: Η νέα της εκπομπή, ο Κώστας Τσουρός και η παραίτηση Τσίπρα

Ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία εκπομπή του για αυτή τη σεζόν είχε καλεσμένη την Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων, για την τηλεόραση, την επιλογή της να παρουσιάζει εκπομπές τα Σαββατοκύριακα, τον πρώην συνεργάτη της Κώστα Τσουρό που θα βρίσκεται «απέναντί» της, τον Αλέξη Τσίπρα και την καινούρια εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ALPHA.

«Ήμουν διπλωμάτισσα. Τώρα όσο μεγαλώνω, απελευθερώνομαι»

"Μου το προσάπτουν ελάττωμα. Η Ναταλία που θέλει να τα έχει καλά με όλους λένε, ότι κάνω δημόσιες σχέσεις, ότι "η Ναταλία δεν θέλει να τσακωθεί, θέλει να τα έχει καλά με όλους". Εγώ είναι της άποψης ότι τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να εκφέρω άποψη, παλιά δεν ήμουν έτσι. Δεν φοβόμουν ακριβώς, παλιότερα νομίζω ήμουν διπλωμάτισσα, δημοσιοσχετίστρια. Τώρα όσο μεγαλώνω, απελευθερώνομαι και σκέφτομαι… "Θα λέω τη γνώμη μου και σε όποιον αρέσει". Όχι, δεν παίρνουν τόσοι τηλέφωνο να παραπονεθούν αλλά ναι, έχει τύχει να με πάρουν και να μου πουν "Δεν το περίμενα από εσένα, νόμιζα ότι είμαστε φίλοι". Πια δεν αισθάνομαι απολογούμενη. "Παιδιά συγγνώμη είπα την αλήθεια, είπα αυτό που αισθανόμουν" λέω.

«Θα με έβλεπα στην τηλεόραση»

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως αν ήταν τηλεθεατής δεν θα τον παρακολουθούσε στην τηλεόραση με την Ναταλία Γερμανού να απαντά στην ίδια ερώτηση: "Χωρίς να θεωρηθώ ψώνιο, νομίζω ότι θα με έβλεπα. Θα "αγόραζα" την εκπομπή όπως είναι. Θεωρώ ότι είναι μία εκπομπή που προσπαθεί να κάνει αυτό που λέμε καλή τηλεόραση".

«Δεν έχω τα σωματικά κουράγια και τα ψυχικά αποθέματα για καθημερινή εκπομπή»

Η Ναταλία Γερμανού έχει αρκετές προτάσεις για να αναλάβει μία καθημερινή εκπομπή, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά όπως απάντησε η ίδια δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει: "Μου πάει το Σαββατοκύριακο. Νομίζω ότι έχει μία διαφορετική θεματολογία από ό,τι έχει μία καθημερινή εκπομπή. Επίσης, δεν ξέρω εάν έχω τα κουράγια να κάνω καθημερινή εκπομπή, νομίζω ότι θα με κούραζε πάρα πολύ. Δεν έχω σωματικά τα κουράγια και τα ψυχικά αποθέματα. Θέλει αντοχή για να κάνεις καθημερινό, δεν ξέρω αν τη διαθέτω. Το Σαββατοκύριακο μου πάει και του πάω, αισθάνομαι ότι είμαι φτιαγμένη γι' αυτό. Έχει ένα κοινό διαφορετικό από τις καθημερινές. Μου ταίριαξε, μου κόλλησε…".

Ο ανταγωνισμός και ο «μίνι Λιάγκας»

Η Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό και για τον Κώστα Τσουρό που θα παρουσιάσει εκπομπή «απέναντί» της

"Πάντα θέλουμε να είμαστε πρώτοι, πέρασα πέντε σεζόν ούσα πρώτη, θα προσπαθήσω να είμαι και την έκτη. Θα βάλω τα δυνατά μου εγώ και όλη η ομάδα. Αν τα καταφέρουμε καλώς, αν δεν τα καταφέρουμε, καλή καρδιά, δεν θα πέσω θα πεθάνω και το λέω πολύ ειλικρινά. Δεν πιστεύω, στην ηλικία που είμαι και στα 32 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, ότι δίνω εξετάσεις πια. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μπροστά και πίσω. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με απέραντο σεβασμό στον Κώστα Τσουρό, στον Νάσο Γουμενίδη, σε όποιον άλλο συνάδελφο.".

Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε πώς αισθάνεται που ένας "μαθητής της" θα την ανταγωνιστεί, με την Ναταλία Γερμανού να απαντά: "Ο Κώστας είναι περισσότερο δικός σου μαθητής. Αισθάνομαι ότι απέναντί μου θα έχω έναν mini Λιάγκα, το πιο ανησυχητικό είναι αυτό! Είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, δε θα διστάσει να τσαλακωθεί, να έρθει σε αντιπαράθεση με πολιτικούς κλπ, τα οποία εγώ τα αποφεύγω. Οτηλεθεατής θα αποφασίσει τι προτιμάει, ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο ή ένα πιο σκληροπυρηνικό".

Το Secret Song που θα παρουσιάζει παράλληλα με το «Καλύτερα δε γίνεται»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα τι θα δούμε στη νέα της εκπομπή: "Ουσιαστικά είναι ένα αφιέρωμα με κεντρικό άξονα ένα τραγούδι που έχει σημαδέψει τη ζωή του κεντρικού καλεσμένου. Έρχονται και κάποιοι δικοί του άνθρωποι, σαν έκπληξη, που στήνουν το αφιέρωμα σε συνεργασία με μένα και την εκπομπή. Είναι σε μία λευκή πολυθρόνα και παρακολουθεί το αφιέρωμα, είναι πάρα πολύ συγκινητικό, είναι πάρα πολύ ωραίο. Αυτό θα είναι σαν special εκπομπή, είναι πολύ απαιτητική και δεν θα έχει συγκεκριμένη βραδιά προβολής. Θα είναι μια φορά τον μήνα".

Η Ναταλία Γερμανού για την προσωπική της ζωή

"Είμαι εντελώς μόνη μου. Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Έχω γίνει πολύ πιο επιλεκτική, έχει αλλάξει η φιλοσοφία μου ως προς τι σημαίνει συντροφικότητα και σχέση. Επιλογή μου είναι, δεν έτυχε, αλλά πέτυχε. Και πρέπει να πω ότι όταν φτάνεις σε ένα σημείο να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να περνάς καλά μαζί του, είναι και ωραίο (η μοναξιά)" ξεκαθάρισε.

Για την επιλογή της να μην κάνει παιδιά

"Καθόλου δεν μετανιώνω. Ίσα ίσα που όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μία συνειδητή επιλογή. Παρακολουθώντας τους ρυθμούς της ζωής μου, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ ότι ήταν μία σωστή απόφαση να μην κάνω παιδιά. Τόσο περισσότερο χαίρομαι που ο πρώην άντρας μου -ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο χωρίσαμε- αυτήν τη στιγμή έχει μία φανταστική οικογένεια. Εκείνος ήταν φτιαγμένος για πατέρας".

«Ηθοποιός ήθελα να γίνω, συγκρούστηκα με έναν τοίχο άρνησης από τον πατέρα μου»

"Οι αρχικές μου επιθυμίες δεν είχαν να κάνουν με τη δημοσιογραφία, είχαν να κάνουν με το θέατρο. Ηθοποιός ήθελα να γίνω, συγκρούστηκα με έναν τοίχο άρνησης από τον πατέρα μου Φρέντυ Γερμανό. Δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός γιατί θεωρούσε ότι δεν έχω το στομάχι να αντέξω τον χώρο του θεάτρου. Πού να ήξερε πώς θα εξελιχθεί ο χώρος της τηλεόρασης τόσα χρόνια μετά… Ακολούθησα έναν παράδρομο, δεν πάτησα ακριβώς πάνω στον δικό του δρόμο. Ο πατέρας μου ήταν δημοσιογράφος, συγγραφέας και κατά συνέπεια παρουσιαστής, ήταν το τρίτο του επάγγελμα. Εγώ διάλεξα τον παράδρομο. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι αναμετριέμαι μαζί του, πήγα σιγά - σιγά. Σπούδασα και έκανα δημοσιογραφία και πήρα τον παράδρομο. Για πολλά χρόνια με ακολουθούσε η σκιά του, η σύγκριση, Ακόμα και τώρα με ακολουθεί. Όταν κάνω κάτι κακό είμαι το καμάρι του πατέρα μου, όταν κάνω κάτι που τσαντίζει τους τηλεθεατές, είμαι η ντροπή του πατέρα μου".

Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και η επιλογή του να μην πάει στο "Πρωινό" και στο "Καλύτερα δε γίνεται"

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τη Ναταλία Γερμανού να σχολιάσει την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Δύο πράγματα μπορούσε να επιλέξει για μένα. Εγώ πιστεύω ότι ο πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε θύμα λάθος στρατηγικής αντιπολίτευσης των πολύ δικών του ανθρώπων. Όταν επιλέγεις να κάνεις αντιπολίτευση κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα είναι σαν να με σηκώσει εμένα στην τάξη ο καθηγητής και να μου πει "Πες μάθημα" και να του πω "Ακούστε, δεν ξέρω μάθημα αλλά δεν έχει σημασία που δεν ξέρω εγώ μάθημα, δεν ξέρει και ο Κωστάκης". Το να ρίχνεις το βάρος εκεί και η βασική σου στρατηγική αντιπολίτευσης είναι να σας πω πόσο κακός είναι αυτός που κυβερνάει, δεν είναι αντιπολίτευση. Πες μας εσύ τι θα κάνεις, άσε τον άλλον που τα κάνει στραβά κατά τη δική σου άποψη. Για μένα εκεί έχασαν".

Για τις συνεντεύξεις που της έμειναν από τη σεζόν που φεύγει

"Με γοήτευσε ο Γιάννης Τσορτέκης που είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Από τον χώρο της πολιτικής θα πω ότι με γοήτευσε ο Παύλος Γερουλάνος και η ευγένειά του, παρά το γεγονός ότι ήρθαν πολλοί πολιτικοί, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν με επέλεξε, θα μείνω με την απορία γιατί μας απέφυγε και τους δύο".

Για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν γελαστός, ήταν πραγματικά πολύ ζεστός, χαιρέτησε τα παιδιά ένα - ένα".

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στον Γιώργο Λιάγκα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR