counter

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για παλαιότερη σχέση της! "Υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του, με έναν άνδρα"

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για παλαιότερη σχέση της! "Υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του, με έναν άνδρα"
Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για παλαιότερη σχέση της! "Υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του, με έναν άνδρα"

Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στο περιοδικό «Antivirus» και στον δημοσιογράφο, Βασίλη Θανόπουλο αναφέρθηκε στη σχέση που είχε στα 19 της χρόνια και πώς αντέδρασε όταν της αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένος με έναν άνδρα.

Μάλιστα, σε ερωτήσεις σχετικά με την σεξουαλικότητα και την «διαφορετικότητα» η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» εξιστόρησε την ιστορία του θείου της και συνθέτη Λεό Ραπίτη ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα λόγω της σεξουαλικότητας του και αυτοκτόνησε όταν τον εγκατέλειψε ο σύντροφός του.

Ναταλία Γερμανού - Η εξομολόγηση της παρουσιάστρια για πρώην σχέση της

Πότε η Ναταλία Γερμανού αρχίζει και αντιλαμβάνεται την έννοια της «διαφορετικότητας» σε σχέση με τη σεξουαλικότητα;

«Είναι κάτι που αναφέρω για πρώτη φορά. Ήμουν περίπου 7 ετών και θυμάμαι τη μαμά μου να συζητά με τη γιαγιά μου, για τον θείο μου – τον πολύ γνωστό συνθέτη – Λεό Ραπίτη. Εγώ, δυστυχώς, δεν το είχα γνωρίσει από κοντά. Ήξερα ότι είχε φύγει από την Ελλάδα και ζούσε στην Αφρική, για λόγους που δεν μου ήταν σαφείς. Θυμάμαι να κρυφακούω την κουβέντα. Όταν κάποια στιγμή άκουσα ότι ο θείος μου αυτοκτόνησε, μπήκα στο δωμάτιο για να μάθω τι έγινε. Η γιαγιά μου προσπάθησε να μου εξηγήσει ότι είμαι ακόμη μικρή για να καταλάβω.

Μετά, όμως, η μαμά μου της είπε ότι ίσως ήρθε η ώρα να μου μιλήσουν. Αφού αντάλλαξαν κάποια βλέμματα, μου είπαν πως: «ο θείος σου ζούσε στην Αφρική, γιατί αγαπούσε πολύ έναν άνθρωπο, έναν άλλον άνδρα». Προσπάθησαν να μου το εξηγήσουν απλά. Μου είπαν ότι «όπως η γιαγιά αγάπησε πολύ τον παππού ή όπως η μαμά αγάπησε τον μπαμπά, έτσι και ο θείος σου αγάπησε έναν άνδρα», ενώ στη συνέχεια μου είπαν ότι «και εσύ κάποια στιγμή θα αγαπήσεις έναν άνθρωπο, που μπορεί να μην είναι απαραίτητα ένα αγόρι, αλλά ένα κορίτσι». Εγώ, λόγω, ηλικίας δεν καταλάβαινα και πολλά και τους απάντησα: «μα, ήδη αγαπώ τις φίλες μου».

 Ξανακάναμε την κουβέντα, όταν ήμουν 12, γιατί είχα απορίες σχετικά με τον θείο μου και ήθελα να καταλάβω. Μου εξήγησαν ότι ο θείος μου δεν άντεξε αυτό που του συνέβαινε στην Ελλάδα – που τον έδειχναν με το δάκτυλο, που τον έλεγαν «αδερφάρα», που του έλεγαν «τι να το κάνουμε το ταλέντο σου στην Ελλάδα, αφού είσαι βρωμοαδερφή» και αναγκάστηκε να φύγει για την Αφρική. Ούτε, όμως, εκεί άντεξε και όταν τον εγκατάλειψε ο εραστής του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

 Από τότε, λοιπόν, τελείωσα εντελώς με τα ζητήματα αποδοχής. Ο σπόρος, εξάλλου, είχε μπει από πολύ νωρίς. Για αυτό και πιστεύω, πώς τα πάντα έχουν να κάνουν με το σπίτι και με όσα μαθαίνεις σ΄αυτό. Μεγαλώνοντας, ποτέ δεν άκουσα κανέναν να χρησιμοποιεί ομοφοβικές λέξεις και εκφράσεις. Ούτε για αστείο. Άκουγα για ομοφυλόφιλα άτομα, όχι με κακοποιητικό τρόπο»

Τι έγινε τότε;

«Αφού λοιπόν σου είπα αυτό, θα πρέπει να σου πω και για τότε που ήμουν 19 ετών.Ερωτεύτηκα πάρα πολύ και έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήμασταν μαζί περίπου 1,5 χρόνο -εγώ φουλ ερωτευμένη- όταν αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα και τον ρώτησα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του. Υπήρχε, όμως, με έναν άλλον άνδρα», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης - Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιο τραγούδι έγραψε για γκέι έρωτα και την αντίδραση του… πρωταγωνιστή μόλις το άκουσε

Πως το διαχειρίστηκες;

«Πόνεσα πολύ, αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε “συγγνώμη” και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του και ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο».

Photo Credits: Instagram - @natalia_germanou

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR