counter

Ναταλία Γερμανού: Απαντάει αν είναι η παρουσιάστρια που ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Ναταλία Γερμανού: Απαντάει αν είναι η παρουσιάστρια που ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου
Ναταλία Γερμανού: Απαντάει αν είναι η παρουσιάστρια που ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Καλεσμένος την εκπομπή «Open Weekend» το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση.

Ο θεατρικός παραγωγός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην Ελένη Τσολάκη πως γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει για 45 λεπτά στον γάμο του ως DJ.

Δείτε επίσης - Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Θα μπορούσε ο γάμος με την Ιλάειρα να γίνει σε live streaming με ένα μικρό αντίτιμο για φιλανθρωπικό σκοπό”

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά. Όταν κλείσουν οι κάμερες θα στα πω», ανέφερε στον αέρα του Open ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Οι χρήστες του Twitter δεν αφήσαν ασχολίαστη τη δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και άρχισαν να μαντεύουν ποια μπορεί να είναι αυτή η παρουσιάστρια. Ένα από το ονόματα, μάλιστα, που ανέφεραν ήταν αυτό της Ναταλίας Γερμανούαν και η ίδια έχει σταματήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να παίζει μουσική.

Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», που δεν “μασάει” τα λόγια της και είναι λάτρης του Twitter, θέλησε να απαντήσει αν είναι αυτή που ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Ναταλία Γερμανού – Απαντά αν είναι η παρουσιάστρια που ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει  μουσική στο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Αν το πιστεύεις αυτό για εμένα, μπλόκαρε με» έγραψε η Ναταλία Γερμανού ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι αυτή η γνωστή παρουσιάστρια.

«Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει. Και να είσαι εσύ, και να το ζήτησες αυτό το ποσό, το κακό που είναι; Κάνεις μία δουλειά και όπως όλοι μας θέλεις και να πληρωθείς. Δηλαδή φτάνουμε στο σημείο πλέον να 'δαιμονίζουμε' και τις δουλειές;», της απάντησε ένας διαδικτυακός της φίλος με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα».

Δείτε τη δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου (μετά το 8.59 λεπτό), αλλά και την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στο Twitter:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR