counter

Νάντια Μπουλέ: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της

Νάντια Μπουλέ: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της
Νάντια Μπουλέ: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και την κόρη της, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης! Νάντια Μπουλέ: Πρώτη ημέρα στον παιδικό σταθμό για την κόρη της! Η ανάρτησή της

Νάντια Μπουλέ - Η μητρότητα και ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί

«Νιώθω ότι έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος. Είναι η πρώτη φορά μετά τη μικρή που επιστρέφω στα καλλιτεχνικά. Είμαι σε μια φάση που έχω αρχίσει και βρίσκω τα πατήματά μου με τον συνδυασμό μητρότητα, δουλειά και οικογένεια. Ενώ δεν ήμουν ποτέ από τις γυναίκες που επιθυμούσα διακαώς να κάνω παιδί, όταν ήρθε η μικρή ήμουν πολύ χαλαρή λόγω άγνοιας και είχα στο μυαλό μου πως αυτό θα είναι κάτι σχετικά βατό, απλό. Από τότε που ήρθε η μικρή στη ζωή μου και αυτά που ένιωσα και η λαχτάρα να είμαι κοντά της, με έκανε να μη θέλω να λείπω τα βράδια. Για αυτό και την έχω φέρει εδώ μαζί μου και για αυτό και όπου πηγαίνω την παίρνω μαζί μου», είπε η Νάντια Μπουλέ για τη μητρότητα και συνέχισε για τον λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί:

«Στην προσωπική μου ζωή έχω ανάγκη από σταθερότητα, έχω ανάγκη από το να μην αλλάζουν τα πράγματα. Σε καμία μου σχέση δεν ένιωσα ότι ζω κάτι παραμυθένιο. Αυτό που ζω τώρα είναι εξαιρετικό, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη, είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ πάρα πολύ, έχω ένα παιδάκι που λατρεύω και θα ήθελα πολύ να είμαστε έτσι καλά. Αλλά δεν νιώθω ότι ζω κάτι που είναι ή θα μείνει παραμυθένιο.

Δεν επιθυμούσα τον γάμο ποτέ και ευτυχώς ούτε ο σύντροφός μου. Σε αυτό συμφωνήσαμε, δεν είχαμε ποτέ θέμα. Αν αυτό το πάρτι, το παραδοσιακό είναι κάτι που σου δίνει κάτι μέσα σου ή στην οικογένειά σου – ξέρω πως πολλοί παντρεύονται για τις οικογένειες τους- στη δική μας περίπτωση δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν ήταν στις επιθυμίες των οικογενειών μας. Εγώ όταν ακούω “γάμος”, σκέφτομαι διαζύγια. Έχω πρόβλημα, το ξέρω. Και δεν το επιθυμώ για κανέναν. Η λέξη του γάμου εμένα μου προκαλεί “πω, θα τρέχουμε στα δικαστήρια να χωρίζουμε”».

 

Photo Credits: Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR