counter

Νάνσυ Νικολαΐδου: Λύγισε on air! "Θες μια χείρα βοηθείας και δεν έρχεται από πουθενά"

Νάνσυ Νικολαΐδου: Λύγισε on air! "Θες μια χείρα βοηθείας και δεν έρχεται από πουθενά"
Νάνσυ Νικολαΐδου: Λύγισε on air! "Θες μια χείρα βοηθείας και δεν έρχεται από πουθενά"

Την έντονη συγκίνησή της δεν μπόρεσε να κρύψει η Νάνσυ Νικολαΐδου το μεσημέρι της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής «Ελένη». Η δημοσιογράφος αμέσως μετά τη συνέντευξη του Λεωνίδα Κουρσούμη που μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε όταν έμεινε άστεγος πήρε τον λόγο και συγκινήθηκε on air.

Δείτε επίσης - Η Νάνσυ Νικολαΐδου για το καμένο σπίτι της στη Δροσοπηγή: “Είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα να μην έχεις πού να πας”

Νάνσυ Νικολαΐδου – “Λύγισε” on air η δημοσιογράφος

«Η αξιοπρέπεια και η δύναμη ψυχής αυτού του ανθρώπου νομίζω είναι παράδειγμα. Αυτά που είπε είναι σκληρές αλήθειες. Όταν σου λέει “δεν σε βοηθάει κανείς στη δύσκολη στιγμή σου και καλύτερα να μη μιλήσω γιατί θα πικράνω κόσμο” νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλη και σκληρή αλήθεια. Σου λέ4ει πως ένας άνθρωπος που είναι άστεγος δεν είναι απόβλητο της κοινωνίας, δεν είναι σκουπίδι, δεν είναι αυτός που σου χαλάει την εικόνα, όταν περπατάς στον δρόμο…

Είναι παράδειγμα ζωής για εμάς τους ίδιους, για τα παιδιά μας. Γι’ ακόμα μια φορά θα πω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πολύ εύκολα η ζωή σου μπορεί να ανατραπεί από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς να φαντάζεσαι το βαθμό. Και χωρίς να φαντάζεσαι το πόσο μόνος θα νιώσεις και εκεί που θες μια χείρα βοηθείας, να μην έρθει από πουθενά», είπε η Νάνσυ Νικολαΐδου μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Ελένη": 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR